LØRDAG

blå-3 blå-1-2 blå-2 blå-2-2 blå-1 blå-3-2 HÅRBÅND: H&M, SOLBRILLER: MONOKEL, LÆBER: KIKO, TOP: H&M, NEDERDEL: gave fra MADS NØRGAARD, JAKKE: SECOND HAND, SKO: ZARA, TASKE: gave fra ASOS

I går var en rigtig weekend-dag. Den startede ud med en omgang yoga i Karolinelund i Aalborg, hvorefter jeg smuttede hjem og skiftede til dette blå sæt og smuttede ud til en koncert ved fjorden sammen med min skønne veninde, Helene, som bagefter hjalp mig med at snuppe en omgang billeder af mit outfit, hvorefter den stod på koldskål og kammerjunker.. Sikken skøn lørdag!

Jeg havde, for en gangs skyld, valgt at holde mit outfit i én enkelt farve udover sort og hvid og hvis jeg selv skal sige det, synes jeg det blev ret så sejt! Min super lækre “splash”-nederdel gik hammergodt med min genbrugsjakke, jeg købte i Paris for halvandet år siden og som jeg også er helt tosset med. Jeg tænkte at hele looket var en smule sporty – med fodboldjakken og crop toppen med en lidt anderledes form, end jeg er vant til – så jeg toppede det hele af med en fjollet knold i et hårbånd, som jeg synes fungerede virkelig godt med hele looket.

Hvad synes I om mit lørdagslook?

 

SHOP MIT OUTFIT
[show_shopthepost_widget id=”106802″]