givaway: julepakken

KONKURRENCEN ER SLUT!

Jeg har længe gået og pønset på at lave en form for give-away her i julen, nu hvor man jo skal være gavmild – og nu har jeg endelig bikset den sammen! Jeg har selv været ude og finde de ting, jeg synes ville være dejlige at få fingrene i her i juletiden og nu giver jeg det hele til én af jer, søde læsere. Det I kan vinde er:

  • En halskæde med antikt vedhæng fra Aalborg Guld og Sølv. Vedhænget er eftersigende et stykke persille dyppet i sterling sølv og så forgyldt – sikken fin historie, og så er det jo virkelig flot og interessant at se på.
  • Nyeste udgave af det franske modeblad Numéro 
  • En aromatisk salve til tør hud og sprukne læber fra Badeanstalten
  • En stimulerende lermaske fra Badeanstalten
  • Tre forskellige lækre slags Kusmi-te

Jeps, jeg ville ikke have noget imod at få sådan en lækker pakke ind af døren – velvære og skønhed, læsestof/flotte modeserier, te til hyggen og lidt til at pynte om halsen. Hvis du også kunne tænke dig at få denne samling af godter med posten skal du:

  1. Skrive en kommentar, hvori du fortæller om din definition af julehygge.
  2. Skriver om du følger mig via Bloglovin’, da det giver dig et ekstra lod i konkurrencen (dette er dog ikke et krav)
  3. Husker at skrive din rigtige e-mail så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder

Konkurrencen slutter på søndag, d. 19., klokken 12:00 og vinderen offentliggøres mandag d. 20. Så kan jeg forhåbentlig nå at poste pakken til vinderen, så den når frem til jul 🙂

Held og lykke allesammen!

I’m having a Christmas give-away, but it does, unfortunately, only concern Danish residents, since I can’t afford to mail the prize abroad.. I’m sorry! But if you have Danish acquaintances, who wouldn’t mind mailing the prize to you, you can enter the give-away by writing a comment to the post and remembering to write your real e-mail address in the e-mail box, and then I’ll mail the prize to your acquantance if you win.