lidt mere gul

photosources: carlas blog, an editing eye and various tumblrs and blogs 

I dag har været yderst uinspirerende for mig, eftersom jeg har brugt hele dagen på at skrive SRP. Til gengæld er jeg blevet færdig med al brødteksten nu og har taget mig en pause fra skriveriet. Så for at holde humøret lidt oppe, har jeg bikset en collage sammen af lækre billeder hvor temaet er gul. Jeg er simpelthen tosset med gul, hvis I endnu ikke har opdaget det. Så efter en kæmpe omgang opgaveskrivning er god gul inspiration lige det jeg har brug for! Og så er jeg fuldstændig forgabt i billedet hvor pigen med den gule nederdel ligger på taxa’en. Men hvem kan ikke også bruge lidt opløftende inspiration i den her mørke tid?

Today has been extremely uninspiring for me, since I spent all day writing my seniors project. But I have finished the writing now and have taken a break. To keep up the spirit I put together this collage of gorgeous yellow-themed photos. I am a sucker for yellow, if you havent already noticed, so after a lot of writing and good amount of yellow inspiration is just what I need! And i absolutely LOVE the photo with the girl in the yellow skirt lying on the taxicab! Well, who doesn’t need uplifting inspiration these dark and wintery days?