giveaway: CLEAN WARM COTTON – slut!

Photobucket

KONKURRENCEN ER SLUT!

Juhuuu, så er der giveaway! Jeg ville gerne have lavet en, dengang jeg rundede 300 followers på Bloglovin’, men dengang vidste jeg ikke helt hvad giveaway’en skulle være om og de 300 followers er overskredet. Nu er jeg dog kommet i tanke om, hvad jeg kan give væk! For noget tid siden fik jeg mig en kasse med fire parfumer fra CLEAN – dog var der kune tre af dem, der var min “parfume-stil”, så derfor har jeg besluttet mig for at udlodde den sidste, CLEAN WARM COTTON, i en giveaway til jer! Parfumen er på 30ml, altså ikke den største flaske, men den holder ret længe synes jeg! Det skal siges, at jeg ikke har sprøjtet en dråbe af den, så den er så god som ny. Kriterierne for deltagelse i konkurrencen er:

1. “Like” dette indlæg på bloglovin
2. Skriv en kommentar til indlægget, hvori du fortæller om din yndlingsduft.
3. Husk at skrive din rigtige e-mail i e-mailfeltet, så jeg kan kontakte vinderen.
4. Hvis du vil have et ekstra lod i konkurrencen, kan du følge mig på Bloglovin’her bloglovin. Hvis du gør det, så husk at skrive det i kommentaren! Det er IKKE et kriterie, men det kan give dig bedre chancer.

Konkurrencen slutter fredag, d. 16 marts KL. 12:00

I’m having a giveaway with the CLEAN perfume called WARM COTTON. Unfortunately it only includes Danish residents, sorry..