new in: 90’erne og jeg til sommer

Photobucket
Photobucket

I søndags var jeg taget til Bazar’orama på Studenterhuset og derefter til Modebørs på Nordkraft sammen med min søde veninde, Linea. Vi startede dagen med vegetar-brunch for en halvtreller på Studenterhuset, hvorefter vi tjekkede bazaren ud. Der fandt jeg desværre ikke noget, men da vi, efter en kold gåtur tværs gennem byen, ankom til Modebørsen, var der gevinst! Linea og jeg blev begge tiltrukket af en helt fantastisk stand, hvor en pige havde en masse lækkert og farverigt tøj til salg  – og der fandt jeg så denne croppede, farverige skjorte med knude foran. Jeg kunne simpelthen ikke modstå 90’er-følelsen og alle mulighederne jeg så i den og kom af med en flad halvtredser – ikke dårligt! Jeg ser skjorten sammen med højtaljede 501-cutoffs, hvide sokker og mine sorte H&M-laksko. Mh! Pigen, der havde standen, hvor jeg købte skjorten kunne også genkende mig her fra bloggen, til trods for jeg så lidt fesen ud og havde briller på – men det var ret sejt og lidt celebrity-agtigt, høhø 🙂 Hvad synes I om skjorten?

Uh, forresten kan I forvente noget lækkert her på bloggen i morgen – stay tuned og husk at tjekke bloggen ud i løbet af torsdagen! 🙂

This Sunday my friend Linea and I went to the Bazar’orama at Studenterhuset and then to Modebørs at Nordkraft. We started out with nice vegetarian brunch at Studenterhuset and then checket out the bazar. I didn’t have any luck at finding anything good there, but when we arrived at Modebørs, I hit the jackpot! Linea and I both were attracted to an amazing stand, where a girl sold out of her gorgeous and colourful clothes – that’s where I found this cropped and colourful knotted shirt. I couldn’t resist the 90’s vibe and the possibilities that I saw in it and I bought it for about 12euros – not bad! I see this shirt paired with highwaisted 501-cutoffs, white socks and my black H&M brogues. Yum! The girl with the stand actually recognized me from here,despite me looking quite, well, Sunday-like if you know that look and I was wearing glasses – but it was so cool and kind of celebrity-like, haha 🙂 How do you like the shirt?