grafik på grabberne

Kikset titel? Tjooo, men jeg kunne altså ikke finde på andet, når det kom til at skrive et indlæg om min nye neglelaksidé. Jeg har nemlig haft fat i lakkerne igen og leget neglesalon med min søster, hvilket resulterede i dette superfine grafiske resultat – som lige passede perfekt til min mønstrede rygsæk fra Tiger! Jeg lavede designet ved først at male neglene turkis, så lade det tørre natten over og derefter sætte take henover neglene, så kun en trekant i bunden var fri – og den malede jeg så med hvid, fjernede tapen og omkransede med sort. Uhm, jeg er helt vild med det! Hvordan ser jeres negle ud for tiden?

I’ve been creative with my nail polishes again and did an other “nail salon” with my sister recently. That resulted in this super cute graphic design, which fit perfectly with my quirky backpack from Tiger! I made the design by first painting my nails turquoise, letting it dry overnight, masking the nails with tape only leaving a triangle at the bottom be “naked” and then painted it over with white. After pulling off the tape, I outlined it with black. I just love it! How do your nails look at the moment?