københavner-streetstyle fra modeugen

 photo nastygalblog-4-2_zpsdfeb5a9c.jpg photo nastygalblog-3-2_zps26367ee0.jpg photo nastygalblog-1_zps7007923c.jpg photo nastygalblog-4_zps576474e6.jpg photo nastygalblog-1-2_zpsd6969456.jpg photo nastygalblog-2_zps9a9746a8.jpg photo nastygalblog-3_zps78499198.jpgPHOTOS BY ME FOR NASTYGAL BLOG

Så er mine billeder fra Københavns modeuge udkommet hos NastyGalse dem lige HER – hvilket jeg ser som mit stikord til selv lige at vise dem en smule frem her på bloggen. Noget jeg især har været så glad for i forbindelse med at jeg arbejder for NastyGal(og i forhold til hvad jeg synes er fedt, for den sags skyld) er, at farver på både tøj og hår samt lidt mere eksperimenterende påklædning ser ud til at blive mere og mere fremtrædende på den danske modescene – juhu! Jeg har udvalgt et par af mine yndlingsbilleder af en portion spaglede personligheder under modeugen; min favorit er nok billedet af Chloe Nørgaard øverst og det nederste af fyren i det dejligt primærfarvede outfit, uhm! Hvilke er jeres favoritter?

My photos from the Copenhagen fashion week have been published on NastyGalsee them HERE – which I see as a cue for me to show them off a bit on the blog. Something I’ve been really happy about, when working with NastyGal(and considering my own aesthetics) is that bright colors on both hair and clothes, plus a bit more experimental clothing seems to get more and more popular on the Danish fashion scene – yay! I’ve picked out a few of my own fave photos of colorful personages during the fashion week; my top fave photos are definitely the first one with Chloe Nørgaard and the last one with the wonderfully primary colored outfit, yum! Which are your faves?