grafisk leg

TOP: NØRGAARD PÅ STRØGET, TROUSERS: VINTAGE MOSCHINO, BAG: SECOND HAND, SHOES: WEEKDAY(VERY OLD)

I sidste weekend gjorde jeg to ting i det her outfit. Det første jeg gjorde, var at tage til samtale i et kollektiv, og det andet jeg gjorde var at drage til fødselsdag hos en veninde for at drikke vin og danse natten væk.

Jeg havde fundet på outfittet dagen før jeg havde det på og valgte at gemme det til kollektiv-samtalen da jeg synes det var rimeligt godt til at vise hvem jeg er. Det er sjovt, når man skal sådanne vigtige ting, hvordan man vælger sit tøj ud! Jeg følte mig helt enormt tilpas i outfittet her – I ved på måden, hvor man kigger sig i spejlet og tænker “for satan, jeg set smart ud i dag!” – og jeg tror absolut det også lige gav selvtilliden et nøk op den dag!

Kunne I tænke jer et indlæg omkring boligsøgning og alle de forskellige måder jeg har boet på siden jeg flyttede til KBH egentlig?

Hvad synes I om outfittet? Hvis I kan lide det må I meget gerne trykke på det lille hjerte i bunden af indlægget!

Og hvilket sæt får jer til at føle jer på toppen?

[show_shopthepost_widget id=”2546768″]