Guide: Mit KBH #3

outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-leaves-stripes-baum-shirt-vintage-skirt-1-2-mit-kbh

Så er vi kommet til den sidste del – foreløbigt – af min “mit KBH”-serie, nemlig de gode shoppingsteder på Nørrebro. Husk at tjekke mit sidste Nørrebro-indlæg om spisesteder her. Nu shopper jeg ikke utroligt meget, men jeg har absolut en god omgang genbrugsbutikker jeg smider lidt penge i en gang imellem og et par forskellige butikker, hvor jeg går ind og drømmer mig til en verden, hvor jeg var rig.

 

Mine absolutte genbrugsfavoritter ligger alle på Nørrebrogade eller i nærheden. Røde Kors på Fælledvej er en kæmpe butik med møbler, tøj og dimser, hvor man en gang i mellem kan finde nogle skønne ting!  Kigger du på den anden side af Nørrebrograde, nemlig på Blågårdsgade finder du den fine vintage-butik Studio Travel med lækker, udvalgt vintage-tøj både uden mærker, men også med mærker som Chanel og Versace – så priserne er selvfølgelig derefter!

Røde Kors Megastore, Fælledvej 4

Studio Travel, Blågårdsgade 14

 

outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-4-2-collage3

På Nørrebrogade finder du en stor tøj-Røde Kors og ved siden af den ligger Fremtiden – en røde kors med mere udvalgt tøj, men stadig gode priser. Absolut et besøg værd! Er du frisk på at betale en smule mere for lidt mere fancy genbrug, så stik hovedet forbi Prag på den anden side af gaden! Endnu længere nede af Nørrebrogade finder man HjerteGenbrug – den med alle tingene ude på gaden. Her finder du stort set alt i hele verden. Og tøj. Det var her jeg købte denne vidunderlige kjole!

Røde Kors og Fremtiden, Nørrebrogade 40

Prag, Nørrebrogade 45

HjerteGenbrug, Nørrebrogade 116

 

Endnu en god genner, som er så lokal, som det kan blive, er Tu á Tu på Jægersborggade. Butikken sælger nemlig mærketøj videre fra folk, der ikke gider bruge tid på at sælge deres mærketøj videre selv – et sted jeg har benyttet mig en del af! I Jægersborggade finder du også den fineste butik, nemlig Palermo Hollywood, der blandt andet sælger flotte og gode bøger og andre fine og farverige dimser. Apropos dimser, så er en af mine favoritbutikker i mit område Dimseriet på stefansgade. De har planter, hud-renseprodukter, pynt til hjemmet , potter, hjemmestrikkede klude og en hel masse derimellem. Åh, jeg elsker den butik!

Tu á Tu – Resellers Archive, Jægersborggade 56

Palermo Hollywood Jægersborggade 31

Dimseriet, Stefansgade 31

 

Hvilke butikker er jeres favoritter på Nørrebro?