Haute Couture, SS12: Givenchy

See the rest of the collection HERE

Nu hvor jeg alligevel er i Paris under Haute Couture modeugen, ville jeg lige lave en minireportage af det, der faktisk foregår inde bag murene. Jeg har fundet billederne fra Givenchy-showet og jeg er vild med det. Jeg har smidt en collage sammen af mine fire yndlingslooks fra kollektionen. Jeg tror ikke helt jeg kan sætte fingeren på det, men mikset mellem tyre-næseringe med diamanter, kæmpeøreringe, virkelig fine kjoler og basketball-temaet, som baggrunden for billederne har, virkelig går op i en højere enhed. Jeg synes det er fedt at tyreringene er pyntet med diamanter, fordi det laver en kontrast mellem det ret rå og undergrundsagtige og så det ultra-fine! Derudover er jeg også ret glad for kjolernes fine snit og simplicitet, der, til trods for at looksene er ret overpyntede, virkelig skinner igennem. Mit yndlingslook er det første, eftersom det bare er så råt og ser ud til at være virkelig gennemarbejdet! Hvad synes I?

 

Since I’m in Paris for the Haute Couture fashion week, I’d like to do a mini-reportage about what happens inside the shows. I found the photos from the Givenchy-show and I’m stunned! I put together a collage of my four fave-looks from the collection. I’m not exactly sure what it is, but the mix between the bull-nosering covered in diamonds, the huge earrings, the very well made and gorgeous dresses and the basketball theme that the setting of the photos had, really comes together in a perfect way! I love that the bull-nose-rings are covered in diamonds, since it gives a gorgeous contrast between the undergoundlike and raw and then the very delicate and extravagant. I also like the simplicity of the dresses that, despite the looks being almost overly decorated, shines through clearly. My favorite look is the first one, since I love that it’s so raw and that it looks very well made. How do you like it?