Paris, dag 1: outfit

Photo by Daniel Troyse at Stockholm Streetstyle

LIPSTICK: H&M, JACKET: MADS NØRGAARD, JUMPSUIT: HAND ME DOWN, CAMERA: CANON pOWERSHOT G12, SOCKS & SHOES: H&M

Jeg fik desværre ikke snuppet et billede selv af mit outfit, men heldigvis blev jeg fotograferet af en hel masse andre! Min mors gamle gule buksedragt tiltrak en masse opmærksomhed og jeg blev bl.a. fotograferet til WWD, Harper’s Bazaar, Stockholm Streetstyle (hvorfra billedet her er), Nobody Knows Marc, Walldress og livincool. Dog er billedet af mig kun poppet op hos WWD og her til morgen hos Stockholm Streetstyle, men jeg håber på at de andre, der fotograferede mig også lægger billederne ud – i så fald smider jeg dem måske herind på bloggen:) Hvad synes I om outfittet?

Yesterday I didn’t get to photograph my outfit myself, but luckily a lot of other people did! My mum’s old yellow jumpsuit attracted a whole lot of attention and I was photgraphen by WWD, Harper’s Bazaar, Stockholm Streetstyle (from which the photo in this post is), Nobody Knows Marc, Walldress and livincool among others. The only place I’ve seen the photo of me yet, is at WWD and Stockholm Streetstyle just this morning, but I really hope to see some pop up at the other webpages – if so, I might put them into this post aswell 🙂 How do you like the outfit?