Haute Couture street style: detaljen

PHOTOS BY ME / MORE ON NEMESIS, BABE STREET STYLE

Noget, jeg er ret opmærksom på, når jeg skyder streetstyle er, at forsøge mig med at få fine detaljer ind i mine billeder – og fine detaljebilleder! Så denne omgang af mine street style-fotos fra Paris omhandler netop det. Det første billede er jeg ret glad for på grund af de gentagende røde farver og den “svævende” kirsebærtaske. På det andet billede, kunne jeg ikke få nok plads til at få et “rent” billede, så jeg valgte at bruge dem, der stor foran mig som en slags ramme omkring Ulyana, hvilket jeg synes er en fin detalje. Jeg er helt tosset med billede nummer tre fordi guldet i skoene går igen i statuen og vinduesrammerne i baggrunden – og så er jeg helt tosset med pigens positur; hun havde lige samlet sin telefon op fra trappen og er på vej til at rejse sig op. Jeg er vild med at hun nærmest ligner Kylling fra Bamse og Kylling med de tynde ben og den store pelsjakke! På billede nummer to gik jeg efter kontraster – forskellen mellem den vilde, farverige Prada-jakke i baggrunden og den klassiske brune jakke, simple perlering og elegante invitation. På det sidste billede arbejdede jeg på at få flere røde elementer ind i billedet, udover frakken, skoene og tasken, ved at inkorporere motorcyklerne i baggrunden. Hvilken detalje er jeres favorit?

Something I’m quite into, when shooting street style, is trying to get some nice details in my shots – and getting nice detail-shots! So this bunch of photos from Paris revolve around just that. I really like the repetitive red pops of color in the first shot and the “floating” cherry-bag. for the second photo, I couldn’t get a “clean” shot, so I decided to use the people in front of the lens to create a frame around Ulyana, which I think is quite a nice detail. I really love the third photo, where the golden color in the shoes repeat in the statue and windows in the background – and I really love her posture, she picked up her phone from the staircase and was just getting up. On the fourth photo I went for contrasts – the difference between the wild and colorful Prada coat in the background and the classic, brown coat, simple pearl ring and elegant invitation in the foreground. On the last photo I worked on getting more red elements in the photo aside from the bag, coat and shoes, by incorporating the mopeds in the background. Which detail is your favorite?