mig og modeblogprisen og en ny statuette til hylden

Så for sevan! Så skete det tirsdag aften. Det, jeg havde siddet og haft sommerfugle i maven over hele tirsdag, gik så godt som det overhovedet kunne – da vinderen i min kategori under Modeblogpris-uddelingen skulle annonceres lød det: Med en uovertruffen gennemført stil og talent for styling kan man ikke andet end at elske denne blogger. Den kreative tankegang skinner tydeligt igennem og bloggen har en farverige og positivt univers. Bloggerens begejstring har ramt juryen, der virkelig er blevet inspireret af hendes fantastiske modeunivers. Her har vi kort sagt en ener, som man får lyst til at have både som stylist og veninde.”.. jeg vandt sørme prisen for Årets Kvindelige Modeblog til modeblogprisen – og med ekstremt flotte ord endda!  Det overvældede mig ret meget da det skete og fortsatte med at overvælde mig i et godt stykke tid efter: før natten var ovre, var jeg et par hundrede instagram-følgere rigere og da morgenen gryede skulle jeg i Go’ Morgen Danmark og fortælle om bloggen sammen med Alexander, der vandt Årets Mandlige Modeblog og Sidsel, der vandt Årets Personlige Modeblog – jeg har endnu ikke fundet et link til udsendelsen, men jeg smider det op i indlægget her og på Facebook med det samme jeg finder det! Og nå jo, mange tak fordi I følger med, kære læsere!

And then it happened. The thing, that caused my stomach to be filled with butterflies all Tuesday, went as well as it could – when the winner of my category in during the Fashion Blog Award show was to be announced, a very familiar name was called – mine! I won the award for Female Fashion Blog of the Year! I was pretty amazed when it happened and the aftermath of my win keeps amazing me for a while: before the night was over, I’d gotten a couple of hundred new Instagram followers and right as night turned to dawn I was on my way to being featured in the Danish morning tv-show “Go’Morgen Danmark”, telling about my blog and along came the winners of the Male Fashion Blog of the Year, Alexander, and the Personal Fashion Blog of the Year, Sidsel. I haven’t yet found a link to the video from the t-show, but I’ll post it in this post and on Facebook as soon as I do! Oh, and thank you, my dear readers, for making my blogging life so much more fun!