mig og modeblogprisen og en ny statuette til hylden

Så for sevan! Så skete det tirsdag aften. Det, jeg havde siddet og haft sommerfugle i maven over hele tirsdag, gik så godt som det overhovedet kunne – da vinderen i min kategori under Modeblogpris-uddelingen skulle annonceres lød det: Med en uovertruffen gennemført stil og talent for styling kan man ikke andet end at elske denne blogger. Den kreative tankegang skinner tydeligt igennem og bloggen har en farverige og positivt univers. Bloggerens begejstring har ramt juryen, der virkelig er blevet inspireret af hendes fantastiske modeunivers. Her har vi kort sagt en ener, som man får lyst til at have både som stylist og veninde.”.. jeg vandt sørme prisen for Årets Kvindelige Modeblog til modeblogprisen – og med ekstremt flotte ord endda!  Det overvældede mig ret meget da det skete og fortsatte med at overvælde mig i et godt stykke tid efter: før natten var ovre, var jeg et par hundrede instagram-følgere rigere og da morgenen gryede skulle jeg i Go’ Morgen Danmark og fortælle om bloggen sammen med Alexander, der vandt Årets Mandlige Modeblog og Sidsel, der vandt Årets Personlige Modeblog – jeg har endnu ikke fundet et link til udsendelsen, men jeg smider det op i indlægget her og på Facebook med det samme jeg finder det! Og nå jo, mange tak fordi I følger med, kære læsere!

And then it happened. The thing, that caused my stomach to be filled with butterflies all Tuesday, went as well as it could – when the winner of my category in during the Fashion Blog Award show was to be announced, a very familiar name was called – mine! I won the award for Female Fashion Blog of the Year! I was pretty amazed when it happened and the aftermath of my win keeps amazing me for a while: before the night was over, I’d gotten a couple of hundred new Instagram followers and right as night turned to dawn I was on my way to being featured in the Danish morning tv-show “Go’Morgen Danmark”, telling about my blog and along came the winners of the Male Fashion Blog of the Year, Alexander, and the Personal Fashion Blog of the Year, Sidsel. I haven’t yet found a link to the video from the t-show, but I’ll post it in this post and on Facebook as soon as I do! Oh, and thank you, my dear readers, for making my blogging life so much more fun!

 


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “mig og modeblogprisen og en ny statuette til hylden”

 1. René Najmi Avatar

  Godt gået.. Stort tillykke herfra:)

 2. Kristina Avatar
  Kristina

  Stort tillykke! Det er så fortjent, søde Marie 🙂

 3. Katrine S. Avatar
  Katrine S.

  Du er så sej, Marie! Men jeg var heller ikke et sekund i tvivl om, at du ville vinde. Det er så velfortjent 🙂

 4. Ann Avatar

  STORT tillykke Marie – det er pisse sejt gået, altså! Og du klarede det også super fint i morgen TV 🙂 Wuhu!

  En lille sidekommentar; kan du ikke lave dine links sådan at de automatisk åbner i en ny fane? Det er en lille ting, men det gør at jeg kan trykke på dine links, og vente med at udforske dem til jeg er færdig med dit indlæg.

 5. Leo Avatar

  HVOR ER DU SEJ !!
  Stort tillykke med prisen 🙂 🙂 Wuhuuu!

 6. Michelle Avatar

  Kæmpe stort tillykke Marie! Det er så velfortjent. En virkelig målrettet indsats men stadig med en god sund portion ydmyghed og glæde kan bringe en langt. Gik i øvrigt forbi Monki her i Aarhus, hvor der er et stort billede af dig i døren 🙂

  Kh. Michelle

  Ps. er i øvrigt enig med Ann mht. links…

 7. Maja Avatar
  Maja

  Du er så fu***** vild, Marie !!! Stort tillykke! Du er og bliver Dk’s sejeste blogger! 🙂 Stort knus!

 8. Dzenana Avatar
  Dzenana

  Mega stort tillykke herfra !! Du har bare den fedeste blog, og den mest gennemførte stil. :-)))

 9. Ida Avatar
  Ida

  Fuldt ud fortjent! Din blog er simpelthen en favorit! 🙂 Tillykke med det!

 10. midori Avatar

  CONGRATULATIONS, DARLING! You deserve it. Love your blog

 11. Signe Avatar

  Kæmpe tillykke! Det er meget velfortjent, elsker hvor gennemført både din stil og blog er – du er virkelig en stor inspiration!

 12. Ditte Brøndbjerg Avatar
  Ditte Brøndbjerg

  Kæmpe stort tillykke, Marie. Det er uden tvivl velfortjent. Jeg elsker din blog – den er noget helt specielt.

 13. Stine E Avatar
  Stine E

  Hej Marie. Mange gange tillykke med det 🙂
  Hvis man har et TV2 play login kan man finde klippet i udsendelsen fra d. 29. Januar 🙂 men jeg har heller ikke set det andre steder endnu.

  1. Marie Avatar
   Marie

   Er det andt? jeg har nemlig ikke kunne finde det på tv2 play endnu – jeg må hellere tjekke efter igen, så! 🙂

 14. sortegrisen Avatar

  Tillykke Marie, det er så fortjent!!! Wuw 😀

  Christian

 15. Cecilie B. C. Avatar

  Stort tillykke! Det er så velfortjent!