28 huer halstørklæder og vanter fordi nu kom vinteren alligevel

RED GLOVES: ROECKI*,  PINK SCARF: ELLOS(on sale)*,  EYE MITTENS: BECKSØNDERGAARD*SILK SCARF: ELLOS(on sale)*, POMPOM BEANIE: GINA TRICOT*

Åååååh, mærker I også frosten bide i kinderne når I kommer udendørs for tiden? Jeg har tjekket alle mine vejr-apps, og de siger frostgrader i et par uger, så vinteren kom tilsyneladende alligevel. Så som en lille tidsfordrivs-ting har jeg siddet og kværnet pæne vinter-accessories som ville holde mig varm og give lidt ekstra pow til min kæmpejakke. Jeg eger ikke mega mange huer, men vil rigtig gerne. Og så faldt jeg lige over den lyserøde Ganni-hue of my dreams*, ej hvor er den pæn! Jeg pepper generelt selv mit vinterjakke-look op med gule eller lyserøde halstørklæder og pink vanter og nogle af sagerne i collagerne her ville også være meget velkomne, når man skal ud i minusgraderne.

Hvilke huer/vanter/halstørklæder drømmer I om?

1: EVEN&ODD*2: RUT&CIRCLE*, 3: 2NDDAY*4: RUT&CIRCLE(on sale)*, 5: HOLZWEILER*6: GANNI(on sale)*7: ELLOS* 8: SUPERDRY*, 9: UNMADE COPENHAGEN(on sale)*10: MINT&BERRY*, 11: ALDO(on sale)*,  12: EVEN&ODD(on sale)*13: MARC O’POLO(on sale)*14: SECOND FEMALE(on sale)*, 15: NAKD*16: ELLOS(on sale)*17: ELLOS(on sale)*, 18: GANNI*, 19: GANNI(on sale)*20: CUSTOMMADE(on sale)*, 21: HOLZWEILER(on sale)*,  22: NAKD*23: NAKD*