orange tøjkrise

SCARF: MARIMEKKO(old, similar from FWSS*), COAT: SECOND HAND(similar from glamorous*), GLASSES: LOUIS NIELSEN(similar from asos*), NECKLACE: gifted by LINE ROSSAU, JUMPER: H&M CONSCIOUS(old, similar from Vero Moda*), JEANS: MONKI(similar from Weekday*)

Det var slet ikke meningen at det her outfit skulle på bloggen. Det var noget, jeg hurtigt hoppede i i fredags, hvor jeg skulle i skole og gerne ville have noget behageligt på – og svup – så blev det alligevel et ret nice outfit i monokrome røde og orange farver. Jeg tror det tit bliver sådan, når jeg ikke rigtig orker at lægge tid i at klæde mig på – så hopper jeg i behageligt tøj, der er nemt at matche, denne gang orange.

Forresten – som I nok kan se – så har jeg fået nye briller! Jeg har længe gået og skulle få tjekket mit syn igen og sidste jeg så var til synstjek fandt jeg de her flotte briller, som jeg købte til en formidabel tilbudspris.

Hvad synes I om det?

Efter skoledagen, hvor jeg havde outfittet, på mødtes jeg med Andreea, som var i byen sidste uge – så fandt vi et sted, der matchede mit outfit fuldstændigt, skød lidt billeder og gik ellers rundt og kiggede i vintage-butikker på Nørrebro.

Jeg har fundet et par flotte røde og orange sager herunder, som man kan smække sammen til nogle succesfulde monokrome outfits(affiliatelinks).