Hvad jeg skal høre på Northside

Det er måske de færreste, der ved det, men bloggen her startede faktisk som en “mode- og musik/kultur”-blog. Det blev dog senere indsnævret til mode, da jeg indså, at det er der min egentlige kompetence ligger.. Men! Det har ikke skubbet musik ud af mit hovede dog og nu tager jeg jo på Northside på fredag(allerede, juhu!) og jeg er hammerspændt på at få hørt en masse lækker musik.
1: Først og fremmest skal jeg gå fuldstændig amok til The Knife – jeg er tosset tosset tosset med dem og kan slet ikke forestille mig hvor vild den koncert bliver – juhu! 2: Kashmir er altid på listen, hvis Kashmir er på programmet. Jeg mener, det er jo Kashmir! Hvorfor ikke tage chancen for at skråle med på rocket brothers når den er der? 3: Derudover er jeg ret frisk på at høre mere fra – jeg har kun hørt de numre, der er i radioen, så jeg glæder mig til flere godter fra hendes mund! 4: Left Boy kender jeg kun fra de få videoer jeg har tjekket med ham på Northsides hjemmeside, men mon ikke jeg skal ud og lytte til noget rap? Jeg synes han virker super sej.. og så har jeg jo en grund til at tage cap og guldkæder på! 5: For at tage en lille pause i al larmen skal jeg helt sikkert høre noget Kings of Convenience, aah, flerstemmige mandestemmer og guitar-klavermusik! 6: For at bibeholde mit gode humør, skal jeg helt sikkert høre nogle flere lækre mandestemmer og dejlig sommermusik med The Eclectic Moniker. 7: Og når der så skal festes, skal jeg uden tvivl danse og synge med på alt hvad Bikstok har at byde! 8: Min veninde, Kathrine, som jeg skal på festivallen med har nævnt at vi skal få hørt noget Alt J – jeg har lyttet lidt til det og er super klar!
Skal I på festival denne sommer – og hvad SKAL I bare høre?

Few people know it but this blog started out as a fashion and music/culture blog. Later I just stuck to fashion, since that’s where I find myself most competent.. But! Music hasn’t left my mind at all and this Friday I’m taking off to go to the Northside Festival and I’m super excited to listen to some good music!
1: first and foremost I’m going to go completely crazy at the The Knife concert – I love love lov them and I just can’t imagine how awesome it’ll be – yay! 2: Kashmir is always on the list when it’s on the programme. I mean, it’s Kashmir! Why not take the chance to sing along to Rocket Brother live, when you’ve got it? 3: I haven’t heard a lot from Danish besides what’s been playing on the radio, so I have to get to know her better! 4: I just “discovered” Left Boy, whne I checked out the programme, but I’m for sure going to go listen to it! I think he seems super cool and then I’ll get a chance to wear a cap and golden chains, yo! 5: to take a little break from all of the noise I’m going to hear Kings of Convenience.. aaah, soft male voices and guiter/piano music! 6: to keep up my good mood with more lovely male voices, I’m going to go dancing to The Eclectic Moniker. 7: And when it’s party time I’m sooo going to go to the Bikstok concert! 8: My frined, Kathrine, with whom I’m attending the festival, told me that we shoul go listen to  Alt J, so we’re going to go listen to some more of their music too!
Are you going to festivals this summer – and what do you HAVE to hear?