looking back: idéer og småprojekter

Til tider bobler mit hovede over med åndssvage idéer, jeg vil have ført ud i livet – mange af dem har set dagens lys og det er netop dem, vi skal kigge tilbage på i dag! Vi starter med at skrue tiden halvandet år tilbage og snige os langsomt ind på hvor vi er nu. (traslation at the very bottom of the post)

Image Hosted by PicturePush Da det var juletid i 2011, fik jeg lavet to ting, der er pænt forskellige, dog begge ret så moderigtigt – først lavede jeg mig nogle sko- og kjoleformede småkager, hvorefter jeg oppede mig lidt og, i stedet for at arbejde med dej, tog skridtet videre til pleather. Jeg syede mig et outfit, jeg kunne hoppe i nytårsaften, og må jeg sige; begge projekter blev ret så lækre!

Image Hosted by PicturePush Dernæst brugte jeg en masse tid med nål og tråd, så jeg kunne fylde min hår-accessory-kasse op – jeg syede sløjfer og scrunchies og guidede jer til hvordan I kunne være med HER.

PhotobucketJeg købte mig en malebog, så jeg kunne udvikle nye farve-idéer og -kombinationer og generelt bare tage mig en god pause en gang i mellem.

Image Hosted by PicturePushEfter min første sæson RTW-modeuger kom jeg hjem med en bunke billeder fra photomaton-automaterne i Paris’ metro. Jeg ved ikke hvor meget det kan kaldes et færdigt projekt, da jeg altid glemmer at føre det videre, men lad os sige at det er.. work in progress! Dog fik jeg også en anden måde at potrættere mine outfitsjeg tegnede alle mine idéer med hjælp fra denne skitse.

 photo wanderlustnemesisbabepictureframe4_zps6838a369.jpgNyligt kom jeg i gang med andre fine ting, såsom da jeg flyttede tilbage til Aalborg og fik hængt dette hjemmelavede kaleidoskop-billede op på væggen i selskab med hjemmefoldede traner. Derudover har jeg længe haft gang i mit første broderings-projekt, nemlig hummeren, som jeg endnu arbejder på.. men den bliver god!

 photo embroiderylobsternemesisbabeblogsweateryarnredorange4_zpsb43091f7.jpg

At times, my head gets run over by stupid ideas craving to get done – lost of them already are, and they’ll be what we’re looking back at today! We’ll start by turning back time 1½ years and slowly creep in on the present.

In the Christmas time of 2011, I made some gingerbread dresses and shoes, which were to be followed by something less doughy, namely an outfit made from pleather, worn on New Year eve.

Later on, I startet filling up my drawer of hair accesories, and made bows and scrunchies and taught you how to keep up with my HERE.

I bought a colouring book, so that I could start developping new ideas for colour combos and just learn to take a break from time to time.

After my first real RTW-season, I came back with a bunch of photos from the photomaton-automats in the Parisian metro.  I don’t really know if you can call it a real progress, since I always keep forgetting to keep it going, but let’s just call it.. work in progress! I did though, start to portrait my outfits in an other way, namely drawing them!

Recently I’ve kept the creativity going by creating this kaleidoscope picture for my room and haning up paper cranes. I also started my first ever embroidery project, the lobster, which isn’t done yet, but it’ll be super cool!