i gårs

 CARDI: URBAN OUTFITTERS, TOP: H&M with diy cutoff, BELT: SECOND HAND, PANTS: SECOND HAND, SHOES: SECOND HAND, NAILPOLISH: H&M, CRATER RING AND SQUARE RINGE: ANTIQUE, RAVEN RING: WEEKDAY, THE REST OF THE RINGS: LINE&JO

Jeg ved det. Det her outfit er ret meget ude af kontekst, når man kigger på kalenderen, men jeg kunne simpelthen ikke holde vinteren ud længere! Så da vejrudsigten sagde 5 grader og solskin var mit svar bar mave, solbriller og bare tæer i høje sandaler. Jeg savner sådan at klæde mig på om sommeren, hvor vejret ikke har noget at sige! For det var måske lidt koldt med de bare tæer, men heldigvis var alt, jeg lavede udenfor, at gå fra bussen til skole og tilbage igen. Jeg tror det her outfit er min udlægning af simplicitet, eftersom jeg synes det grænsede til kedeligt, dog med lidt interessante input som de pink bukser og det, at toppen var så kort. Hvad synes I om outfittet?

I know, this outfit is kind of out of context what you think about the fact that it’s January, but I just couldn’t stand the winter anymore! so when the weather forecast said 5 degrees celcius and sunny, my answer was a bare tummy, sunnies and bare feet in heeled sandals. I really miss dressing up for summer, when the weather doensn’t have a say in how you dress. Because it was kind of cold with the bare feet, but luckily, all I did outside yesterday was walking from the bus, to school and back. I think this outfit is my kind of simplicity, because I think it’s on the edge of boring, but the pink pants and short top pull it back from being boring. How do you like the outfit?