new in

Selvom jeg nu har givet mig selv forbud for at købe noget pt. kan jeg stadig lave new in-indlæg. Jeg var nemlig så heldig at vinde i julekalender-konkurrencen på Artrebels i december! Det fede var at jeg ikke vidste den eksisterede indtil jeg fik en mail om at jeg havde vundet. Jeg har for nylig fået pakken med posten, hvori der var den super fed illustration af Alex Liafi i glas og ramme – desværre havde postbudet overset at der stod “Glas!!” udenpå pakken, så nu er billedet kun i ramme, men who cares? Jeg er super glad for illutrationen, som nu hænger på min væg. Jeg er vild med at rammen, der er i mørkt træ og med guldkant, ser så gammel ud og at illustrationen ser mere moderne og ja, ny ud, sjovt nok. Er den ikke superfed?

Even though I’ve prohibited myself from buying anything atm. I can still do new in posts. This is caused by the fact that I won the Christmas calendar competition at Artrebels   this December! The great thing was that I had no idea that it even existed until I got the mail that I’h won something. I just got the package in which there was a framed illustration by Alex Liafi – unfortunately the mailman didn’t notice the note on the package saying “Glass!!” so now it’s only in the frame without the glass, but who cares about that? I like it a whole lot and now t’s hanging on my wall. I lothe that the frame in the dark wood and with the golden edge looks so old and that the illustration is more modern and well, yeah, new. Isn’t it great?