I wouldn’t mind looking like this…

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucketphotosource: various blogs and tumblrs

Glædelig søndag allesammen! I dag sidder jeg med en kop pebermynthe-the og en chokolademad og drømmer om at være klædt som på ovenstående billeder. Gud, jeg mangler nyt tøj, så jeg kan fuldføre mine drømme om en masse fantastiske outfits! Jeg har så meget inspiration, men så lidt tøj at bruge min inspiration på. Især skolepigelooket på første billede vil jeg gerne lave – jeg tror egentlig ikke det vil være så svært at få det outfit samlet.. Derudover er pallietkjolen på andet foto og det bløde outfit med pink hår på fjerde foto heller ikke at kimse af! Jeg må helle blive helvedes rig, så jeg kan købe så meget tøj, at jeg kan lave alle disse looks selv. Har I nogle outfits I går og drømmer om and lave?

Happy Sunday everyone! Today I’m sitting with a cup of peppermint tea and dreaming about being dressed like the girls on all of the photos above. God, I need new clothes, so that I can fulfill my dreams about lots of gorgeous outfits! I have so much inspiration and so little clothes to use the inspiration for. I’d especially like to do the school girl look on the first photo – I actually don’t think it’d be that hard to gather the things for that look.. I also loooove the sequin dress on the second photo and the soft look with the pink hair on the fourth photo! I need to get filthy rich, so that I can buy insane amounts of clothes to make all of these looks myself. Do you have any outfits that you’re dreaming about doing?