new in KBH: vintagekøb

Photobucket
Photobucket

I dag kommer den allersidste del af mine køb fra Københavnerturen i påsken – og det her er noget helt specielt! Min søster og jeg kom nemlig forbi vintagebutikken Devantier (som jeg skrev om i DETTE indlæg), hvor jeg fandt dette fantastiske sæt fra Cacharel fra 70’erne! Der var så meget lækkert tøj i butikken, men det, mine øjne konstant blev draget til, var dette fantastiske mønster. Først prøvede jeg bare bukserne og jeg tvivlede lidt på om jeg ville have dem. Der var også en skjorte i matchende mønster, men da jeg ikke er meget til skjorter, lod jeg den hænge. Jeg havde næsten besluttet mig for ikke at købe noget, men hver gang jeg kiggede på tøjstativerne blev jeg ved med at gå hen til tøjet med det her fine mønster og så skete der noget fantastisk: damen i butikken fandt en top frem fra samme sæt, som havde hængt ude bagved og da jeg prøvede den med bukserne var jeg solgt! Jeg er så vild med mønstret og utroligt glad for at sættet kom med hjem. Det fede er også, at delene kan jo bruges hver for sig, men sammen ligner de også lidt en buksedragt – nice! Derudover elsker jeg at tøjet er ægte vintage. Det giver det en smule mere prestige og så elsker jeg at tænke på, hvad tøjet har oplevet siden det blev produceret og solgt for føste gang i 70’erne! Jeg har besluttet mig for, at det helt sikkert er dette sæt jeg ifører mig på min fødselsdag på torsdag, hvor jeg også skal til Aussie Blog Awards i KBH 🙂 Hvad synes I om det?

Today I’ll show you the very last of my buys from the Copenhagen trip in the easter – and this is something very special! My sister and I came by a vintage shop called Devantier (which I wrote about in THIS post), where I found this amazing Cacharel suit from the 70’s! There was so much nice clothes in the shop, but my eyes kept on pointing towards this amazing print. Firstly I just tried on the pants and I kind of doubted if I should buy it. Then I looked at a shirt in a matching print, but since I’m not a shirt girl, I let it be. I almost decided not to buy anything, but even then I kept being attracted towards the gorgeous printed clothes and then something amazing happened: the lady in the shop found a matching top out in the back and when I tried it on with the pants I had to take it home! I am so crazy about the print and I’m so happy that the clothes here are mine now. One of the good things about it is also that worn together, the suit looks like a pant suit, but then it can also be worn seperately with other clothes. I also love the fact that this is real vintage. It just makes it a bit more prestigeous and then I love wondering about the history of the clothes and what it might have experienced wince it was produced and sold for the first time in the 70’s! I have decided to wear the suit on my birthday on Thursday, when I’ll also attend the Danish “Aussie Blog Awards” in CPH 🙂 How do you like it?