igårs: tema-torsdag

SCRUNCHIE: DET GYLDNE DÅDYR, LIPSTICK: PINK NOUVEAU by MAC, HEADPHONES: URBANEARS, JACKET: DAD’S, SHORTS: VINTAGE LEVIS, BAG: FJÄLLRÄVEN KÅNKEN, SHOES: SECOND HAND.

 I går havde jeg bestemt mig for at holde 80’er-tema. Eller 90’er-tema. Jeg er ikke sikker på hvilket årti jeg helt præcist var landet i, men jeg er ret glad for resultatet. Jeg har altså et eller andet for de to årtier. Og man kan jo sige, at mine 90’er-støvler og min skoletaske gik ret godt i spænd med resten af outfittet. Nu venter jeg bare på tiden, hvor man ikke behøver strømpebukser under shortsene!

Yesterday I chose do an 80’s theme. Or 90’s-theme. I’m not completely sure which period I chose for my outfit, but it’s somewhere around the 90’s and 80’s and I’m happy about the way my outfit turned out. I really have a thing for that period. And my 90’s boots and rucksack went pretty well with the rest of the outfit, I think. Now I’m just waiting for the time, when I don’t have to use nylons under my shorts!