new in

Jeg ved det, jeg går lidt amok med overtøj og sko pt. men hvad kan man gøre?

Jeg har fundet ud af, at jeg ikke kan komme til Krøluls lukke-“fest” i dag, så derfor svingede jeg omkring butikken for aller sidste gang i torsdags. Der fandt jeg to fantastiske pink jakker, dog endte jeg kun med at købe én. Jeg er sindssygt glad for den – jeg tror lidt at det er de streetstyles fra Hel Looks, jeg viste jer sidste uge, som har inspireret mig. Nu kan man i hvert fald sige jeg lyser op i gadebilledet! Derudover har jeg endelig fået mig et par helt almindelige, klassiske sorte brogues med posten fra H&M. Jeg ville godt nok helst have haft dem i mat sort, men der var desværre ingen af den slags tilbage i min størrelse i Aalborg eller på nettet. Så jeg bestilte dem med lakeret overflade. Efter jeg har fået dem, er jeg dog blevet ret glad for den lakerede overflade, så så er det problem løst! 🙂 Jeg håber I har en skøn weekend!

I know that I’ve gone a bit mad about outerwear and shoes atm. but hey, what can you do?

I realized that I can’t attend Krølul’s closing party today, so I stopped by the shop Thursday to take the very last look. I found to amazing pink jackets, but ended up with buying one. I’m so in love with it – I think it’s the streetstyles from Hel Looks that I blogged about last week that has inspired me. Now I really stick out when waling through the streets of Aalborg! I also just recieved a pair of classic, black brogues from H&M in the mail. I orginally wanted them matte, but they were nowhere to be found in my size in Aalborg or on the internet. So I bought them in patent leather. After I recieved them, I’m actually quite happy about the shiny surface, so the problem has already been solved! I hope you have a great weekend!