inspiration: let på tå

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucketphotos: fashioneditorials.com

I går sad jeg og klikkede mig igennem en af minde yndlingssider at lede efter inspiration og gode billeder, nemlig Fashioneditorials, med cover- og editorialbilleder fra en hel masse modeblade. Da jeg tjekkede igennem hvilke billeder jeg fik gemt i min inspirationsmappe, gik det op for mig at en del af dem var af modeller der stod på enten ét ben eller på tæerne. Og tilfældigvis viste de billeder sig at være nogle af mine favoritter blandt de nyfundne billeder. Det er meget blandet, hvorfor jeg godt kan lide billederne – min top favoriet er tredje billede, med en model i utroligt farverigt tøj på stranden. Jeg er faldet fuldstændig pladask for farverne, ansigtsudtrykket og de tossede gamacher, mh! Derudover er det netop gået op for mig at jeg to gange har taget et billede med tøj fra Jil Sanders SS11-kollektion og stillet det op ved siden af et billede med tøj fra Commes Des Garcons FW12-kollektion, nemlig de to første og to sidste billeder – og de er alle fra forskellige editorials. Pudsigt! Men jeg er virkelig glad for begge kollektioner og billedet med Coco Rocha i det orange skørt er virkelig fantastisk! Derudover er jeg også glad for billedet fra Pradas SS11-kampagne(hvorfra skoene på allerførste billede også er), fordi jeg elsker de tossede prints og den sjove attitude på billedet. Alt I alt, helt fin inspiration, synes jeg i hvert fald! Hvad synes I?

Yesterday I was clicking through one of my fave sites for finding inspirational photos, namely Fashioneditorials, a site with covers and editorial photos from the major fashion magazines. While clicking through the photos I’d saved for my inspiration-folder on my computer, I realized that a lot of them had the models standing on one leg or on their tippy toes. And coincidentally they also happened to be the ones I liked the most. The reasons why I like the photos are very different – my top fave is the third photo, with a model in very colourful clothes on the beach. I completely fell in love with the colours, the facial expression and the silly leggings, mh! Then I also just realised that I, twice in this post, placed a photo with clothes from the Jil Sander SS11 collection next to a photo with clothes from the Commes Des Garcons FW12 collection, namely, the two first and two last photos – and they’re all from different editorials. Strange! But I really love both collections and the photo of Coco Rocha in the orange skirt is just to die for! Then I also really like the Prada SS11-campaign photo (from which collection the shoes on the Coco Rocha photo also are), because I love the silly prints and the fun attitude of the photo. All in all, great inspiration for me! What do you think?