træk stikket ud

Photobucket
Jeg har holdt en ting skjult for jer her på det sidste. Jeg har vidst det i ca. én uge og det er ret stort. Jeg har jo gået og lavet absolut ingen ting siden jeg blev student, og eftersom mine utallige forsøg på at få et job er gået i vasken, har jeg besluttet mig for at begynde at læse fransk på enkeltfag – jeg bliver simpelthen nødt til at have noget at lave! Dog er netop dét ikke overraskelsen.. Jeg skal gøre det i Aarhus! Det betyder at i næste weekend trækker jeg stikket ud i Nøvling, siger farvel til Aalborg og flytter ind i en kælder i Viby, få kilometer fra Aarhus centrum.. ca. 110km fra Aalborg. Det er sket virkelig forhastet og jeg ved ikke engang om jeg selv er klar til det, men man bliver jo nødt til at tage chancen når den byder sig! Så nu er der tusind ting, der skal overvejes, besluttes, købes og forstås. Jeg siger farvel til min familie, gode venner og det sted, jeg har levet hele mit liv indtil nu, hvilket er ret skræmmende. Men heldigvis siger jeg goddag til en ny hverdag, selvstændighed, smilets by, et par venner, der allerede bor i Aarhus og Aarhus festuge, der begynder den første uge jeg er i byen! Jeg kan ikke helt love for regelmæssig blogging i løbet af de næste to uger, men nu får vi se – jeg bloggede jo overraskende regelmæssigt i studenterugen. Dog skal jeg til at finde mig en ny “dagens”-fotograf, da jeg også skal sige farvel til Kathrine, der bliver i Aalborg. Alle de ting der skal gøres, altså.. Men om jeg glæder mig!

I’ve kept something secret for you these past days. I’ve known for about a week now and it’s quite big. You know, I’ve been doing absolutely nothing since I graduated and since my endless tried to get a job failed, I’ve decided to start going to French class – I just need to start doing something! The French-thing isn’t the big surprise, though.. I’ll be doing it in Aarhus! That means that next weekend I’m pulling the plug on Nøvling, telling Aalborg goodbye and moving into a basement in Viby, a few kilometers from Aarhus downtown.. about 110km from Aalborg. It has happened pretty precipitous and I don’t even know if I’m ready for it, but I have to take the chance! So now there’s a thousand things to consider, decide on, buy and understand. I’m telling my family, good friends and the place I’ve lived all of my life goodbye, which is quite scary. But luckily I’m starting a new life in the city of smiles, getting independent, getting to see my friends, who already live in Aarhus and then the Aarhus Festival starts the very first week I’ll be living there! I’m not sure if I can promise you blogging on a regular, daily basis during the next few weeks, but let’s see – I blogged surprisingly regularly during graduation week. I also have to find a new “look of the day”-photographer, since I’m also leaving Kathrine. Oh, I’ve got so much to do.. but I can’t help to look very much forward to it!