inspiration på gadeplan

four billedkilde: Hel Looks

Her på det seneste har jeg gået en del og gloet efter folk på gaden og misundt fremmede menneskers stil. Kender I det, når man ser mennesker på gaden med en sådan fantastisk stil at man ikke kan lade være med at glo efter dem hele tiden? Det har jeg af uvisse grunde gjort rigtig meget på det seneste – især i går, hvor jeg har tilbragte dagen i København på fotojob(se med på bloggen i næste uge) og i dag hos min skønne veninde i Aarhus. Der er simpelthen så mange velklædte og lækre mennesker i hovedstaden og Aarhus at jeg helt går og får mindreværdskomplekser over min egen stil – mindst lige så meget som jeg får mindreværdskomplekser over min kreativitet, når jeg bladrer gennem Hel Looks, hvor billederne herover er fra.. Jeg mener, se lige hende med de ternede bukser og hende med den gule t-shirt, ih!

Til gengæld bliver jeg heldigvis også utroligt inspireret og jeg kan mærke at jeg går og pønser på også at begynde at fotografere helt almindelig street style på gaderne i Danmark, så jeg bedre kan huske de stilfulde folk, jeg kommer forbi og så jeg kan vise jer, hvad der inspirerer mig på gaden. For eksempel så jeg den mest vidunderligt klædte pige i metroen på Nørreport i går iført en lyserød, plisseret nederdel og en kortærmet skjorte i en anden lyserød nuance og med print på, som jeg slet ikke kunne tage øjnene fra(gad vide, om hun synes det var lidt creepy at jeg gloede sådan på hende?). Gid jeg havde fotograferet hende!

Kender I det? Og hvem af disse lækkert klædte tøser på billederne herover er I vildest med?