Inspiration: street style fra Paris

collage-12-paris-ss17-nemesis-babe-marie-my-street-style-2-2 ALL PHOTOS BY MARIE MY / NEMESIS BABE

Som så meget andet er gået hen og blevet her på bloggen, er den håndfuld street style billeder, jeg skød i Paris, også blevet udsat for klippe-klistre-collage-sjov. Jeg er simpelthen så glad for hvordan man kan tilføje lidt ekstra stemning til et billede, ved at kombinere det med et andet. Derfor gik jeg bevidst, ved de to shows, jeg var ude og fotografere ved, efter at skyde billeder, der kunne kombineres.

Så jeg et flot rødt look, skulle der skydes et komplimenterende billede, det kunne sættes sammen med. En helt ny og spændende måde at skyde street style på og jeg følte mig mere inspireret end jeg plejer, når jeg fotograferer. 

Derudover synes jeg også de her collager giver lidt ekstra til fornemmelsen af byen – at man kan se Paris i billederne sammen med den gode stil og det flotte tøj.

 

Hvad synes I om mine billeder? 

 

collage-5-paris-ss17-nemesis-babe-marie-my-street-style-2 collage-7-paris-ss17-nemesis-babe-marie-my-street-style-4-2 collage-4-paris-ss17-nemesis-babe-marie-my-street-style-2-4 collage-1-paris-ss17-nemesis-babe-marie-my-street-style-1-2 collage-8-paris-ss17-nemesis-babe-marie-my-street-style-4 collage-10-paris-ss17-nemesis-babe-marie-my-street-style-6-3 collage-2-paris-ss17-nemesis-babe-marie-my-street-style-1-4 collage-selv-paris-ss17-nemesis-babe-marie-my-street-style-9 collage-9-paris-ss17-nemesis-babe-marie-my-street-style-3-3 collage-11-paris-ss17-nemesis-babe-marie-my-street-style-5-3