primær parisienne

outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-6-collage-3 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-6-collage-1 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-3-2-collage2 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-3-2-collage3 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-6-collage-2JACKET: MONKI(gifted), DRESS, SCARF & SHOES: SECOND HAND, BAG: STOM&MARIE

Så er jeg tilbage efter mine Pariser-tur og nogle stille dage på bloggen. Min tur til Paris, min inspirationstur, som jeg havde døbt den, gav mig rent faktisk en del inspiration og efter jeg er kommet hjem, skal jeg lige fordøje det. Det meste af min tur gik med at gå. Jeg gik simpelthen bare rundt i Paris i timevis og fik tænkt en masse ting igennem, tegnede, fotograferede og funderede over hvad, der er vigtigt og hvad, der ikke er, hvad angår bloggen og fremtiden. Det kommer I til at høre om i et senere post, som kommer snart!

Jeg fik kun skudt én enkelt outfit i Paris, nemlig dette. Primærfarver. En gul blondekjole(jeg elsker gul for tiden!), jeg købte i Rumænien og en vild patchwork-denimjakke jeg har fået af Monki til turen(den er ikke i webshoppen endnu, men kommer det nok snart). Et tørklæde, jeg har swappet mig til i Veras, og som jeg elsker!

Hvad synes I om mit look? 

 

SHOP GULE KJOLER

[show_shopthepost_widget id=”1989915″]¨
outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-3-2-collage1