primær parisienne

outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-6-collage-3 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-6-collage-1 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-3-2-collage2 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-3-2-collage3 outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-6-collage-2JACKET: MONKI(gifted), DRESS, SCARF & SHOES: SECOND HAND, BAG: STOM&MARIE

Så er jeg tilbage efter mine Pariser-tur og nogle stille dage på bloggen. Min tur til Paris, min inspirationstur, som jeg havde døbt den, gav mig rent faktisk en del inspiration og efter jeg er kommet hjem, skal jeg lige fordøje det. Det meste af min tur gik med at gå. Jeg gik simpelthen bare rundt i Paris i timevis og fik tænkt en masse ting igennem, tegnede, fotograferede og funderede over hvad, der er vigtigt og hvad, der ikke er, hvad angår bloggen og fremtiden. Det kommer I til at høre om i et senere post, som kommer snart!

Jeg fik kun skudt én enkelt outfit i Paris, nemlig dette. Primærfarver. En gul blondekjole(jeg elsker gul for tiden!), jeg købte i Rumænien og en vild patchwork-denimjakke jeg har fået af Monki til turen(den er ikke i webshoppen endnu, men kommer det nok snart). Et tørklæde, jeg har swappet mig til i Veras, og som jeg elsker!

Hvad synes I om mit look? 

 

SHOP GULE KJOLER

[show_shopthepost_widget id=”1989915″]¨
outfit-october-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-3-2-collage1


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “primær parisienne”

 1. stacy Avatar
  stacy

  great outfit.love those shoes and the white sock are perfect with them

  1. Marie My Avatar

   Thank you! 🙂

 2. Pernille Avatar
  Pernille

  Havde aldrig troet at jeg skulle blive forelsket i en sart gul blondekjole,
  men den har du bare stylet SÅ godt! Jeg skal ud og finde noget gult jo!
  Det er grunden til at jeg bliver ved med at følge med dig Marie,
  fordi du udfordrer mine øjne gang på gang – lækkert arbejde.
  Glæder mig til at høre hvilke fremtidsvisioner der kom ud af turen,
  det er virkelig vigtigt at få luft til tankerne på den måde en gang imellem.
  Knus og god dag

  1. Marie My Avatar

   Haha, ja, tænk sig lige! Jeg var heller ikke så sikker på kjolen, da jeg købte den, men med kreativitet kommer man langt(og gult er altid godt!) 🙂 Og tak fordi du følger mig 😉