inspiration til et nyt regelsæt

 photo collage_zps2b5c699b.pngphoto sources: various tumblrs I follow

.. omhandlende fremtidige indkøb af beklædning, naturligvis! For nylig er jeg nemlig begyndt at være lidt mere aktiv hvad angår at følge sider på tumblr i steder for bare at bruge den som outlet for mine street style-billeder. I den forbindelse har jeg opdaget, at de eneste billeder, ved hvilke jeg trykker på det lille hjerte, er billeder indeholdende mønstrede, printede eller glitrende beklædningsdele. Efter jeg havde kigget mine hjerte-liste igennem på tumblr, fik jeg en åbenbaring: jeg er jo tydeligvis fuldstændig besat af prints, palietter og og andre opsigtsvækkende sager, så hvorfor ikke tage mig sammen og bruge den besættelse til noget? Det er så her, den nye regel indtræder: fra nu af og indtil jeg har en betragtelig samling af glitrende, printede og perle/palliet-besatte gevandter, må jeg ikke købe andet. En udfordring? Det tror jeg nok! Men ikke desto mindre en produktiv og sjov én af slagsen. Det er nemlig gået op for mig, at jeg egentlig sjældent synes at outfits jeg selv laver er interessante nok, hvis ikke der indgår prints i dem. Så nu er den nye regel sat i værk – klar, parat, shop! Har I nogle regler hvad angår shopping og at gøre jeres garderobe mere interessant?

Recently I started being a bit more active when it comes to following other sites on tumblr in stead of just using it as an outlet for my street style pictures. And I just realized, that pretty much every single photo, by which I press that little heart-button, holds a piece of printed, embellished, glittery or patterned clothing. So after having looked through my heart-list I had an epiphany: I am obviously obsessed with anything printed, sequined and embellished, so why not use that obsession for something? And this is where a brand new rule steps into my life: from now on and until I have a reasonably big collection of glittery, printed and embellishes clothing, I am not allowed to buy anything but that. A challenge? Oh yes! But quite a fun one. It occurred to me that I seldomly like an outfit until I’ve added something printed or embellisher to make it interesting. So now the new rule is on – ready, set, shop! Do you have any rules, when it domes to shopping and upgrading your wardrobe?