noget, jeg også laver..

 photo IMG_3860_zps3b14b798.jpg photo arbejdarbejd_zps31d43100.png photo IMG_3863_zps4b3ee38f.jpg

Jeps, for noget tid luftede jeg for jer, at jeg havde fået mig et nyt job, da min gamle arbejdsplads desværre lukkede. Det er kun et 4-timer-om-ugen-job, men det er et ret sjovt et af slagsen. Mainstream-kæden Butler-Loftet har nemlig hovedkontor og online-afdeling i Aalborg og netop som jeg kunne ane slutningen på mit arbejde i Café Klædeskabet, opslog Loftet at de manglede en ny husmodel til deres webshop. Nu har jeg jo aldrig haft nøjagtige modelmål, men heldigvis passede jeg ind i hvad Loftet søgte, så jeg smed en ansøgning og et par billeder i nakken af dem, for senere at få at vide at de gerne ville bruge mig til jobbet.  Dermed sagt, kan I nu finde mig inde på Loftets hjemmeside, iført en masse tøj, I normalt aldrig ville kunne se mig i. Min stil er jo en del anderledes end hvad man finder hos Loftet, men jeg er sørme glad for jobbet alligevel – man får et rigtig fint kig ind i hvordan en stor webshop fungerer, da mine arbejdsopgaver, udover at tage tøj på og af og blive fotograferet, også indebærer at skrive produktbeskrivelser og at pakke bestillinger. Men (tillad mig lige at bruge min blog som råb-om-hjælp-platform) jeg går stadig og spejder efter endnu mere arbejde, da 4 timer foran kameraet om ugen ikke lige er nok til at få mig ud af Nøvling og ind i min egen lejlighed, ih! Hvad synes I om at se mig i sådant mainstream-tøj?

Some time ago, I aired the news that I’d gotten a new job, since my old workplace closed. It’s just a 4-hours-a-week-job, but it’s quite fun. The Danish mainstream-chain Butler-Loftet has its head offices in Aalborg and just as I saw my job at Café Klædeskabet coming to an end, Loftet announced that they were looking for a new in-house-model for their webshop. Now, I don’t have the typical model measurements, but luckily I fit into what Loftet was looking for, and after having sent them an application and some photos, I was told that the job was mine. So now, you’re able to find me on Loftet’s webshop and blog wearing lots of clothes, you usually wouldn’t see me wearing. My style differs quite a lot from what you find at Loftet, but I really like the job, so it doesn’t really matter. I’ve gotten a huge look into how a webshop of this scale works, since my work, besides from changing clothes a hundred times and being photographed, also include writing product descriptions and packing orders. But (now, please allow me to use my blog as a cry-for-help-platform) I’m still looking for even more work, since 4 hours a week can’t really help me get out of my parents’ house and into my own apartment. What to you think about seeing me in such main stream clothes?