Insta-london-milano-paris

Så er det i aften at jeg springer på en flyver hjem mod kongeriget og dermed siger farvel til tre modeugers arbejde og rejseri gennem tre lande. Jeg tog afsted for atten dage siden for at hoppe af flyet i London, hvor jeg boede hos Isabella som senere også tog med mig mod Milano og Paris. I Milano fik jeg, udover at skyde en masse streetstyle, shoppet i KIKO og sneget mig ind backstage til Fendi for at snuppe et billede af den eftertragtede Cara D.. Jeg fik snuppet touristbillede foran Duomo og været endnu mere touristagtig og sendt i alt et dusin postkort fra diverse byer. En tidlig morgen i Milano drog vi mod togstationen for at springe mod et tog til Paris og nød den smukke udsigt da vi kørte gennem Alperne mod byernes by. I Paris fik vi set seværdigheder en masse i løbet af et par fridage og jeg fik vedligeholdt mit ret så uvedligeholdte Photomaton-projekt, hvor jeg snupper billeder i parisiske pasfoto-båse. Derudover, igen ved siden af alt fotograferiet, har vi drukket et glas vin eller to og jeg har en enkelt gang taget en dejlig slapper under et træ med en god bog, en dag hvor jeg også afprøvede den ret så oppe i tiden-trend, at vise hele mavsen frem på fin halvfemsermanér. Jeg mødtes også kort med søde Ivania og hendes kæreste, oprindeligt for at få en kaffe, men på grund af tidspres smuttede jeg med dem til Acnes showroom, hvilket var super fedt. Og nå jo, Så har jeg da været et smut(eller ti) på apoteket for at mæske mig i billige franske skønhedsprodukter..
Ja, det var det korte af min lange modeuge-rejse som netop ender i dag. Underligt. Jeg tænker at lave en spørgerunde omkring alt det her moderejsecirkus – hvad siger I?

Tonight is the night when I’ll get my final flight back home to Denmark and thereby say “au revoir” to three fashion weeks of work and travel through three countries. I left home eighteen days ago to fly to London, where I lived with Isabella, who also joined me further to the following two cities. In Milan, I, besides from shooting tons of street style, shopped at KIKO and snuck in backstage at Fendi to get a chance to shoot the famed Cara D.. I had my tourist photo taken at the Duomo and got a bit more touristy by sending a dusin postcards in all from the three cities. An early morning in Milan, we went to the trainstation to get on the train towards Paris and enjoyed the beautiful ride through the Alpes. In Paris, we went sightseeing during a couple of days off and I managed to maintain my very unmaintained Photomaton project, where I do selfies in the passport photo booths in Paris. Besides all of the street style shooting, we also had a glass of wine or two and I even took the time to sit under a tree and chill with a good book, wearing an outfit that tried out the very current 90’s showing of the entire belly-trend. I met with sweet Ivania and her boyfriend shortly, originally the plan was a cup of coffee, but ended up going with the to the Acne show room, which was awesome. Oh, and then I, of course went a trip(or ten) to the pharmacy to shop cheap french beauty products.. 
Yep, that was the short of my long fashion week trip, which is over in a couple of hours. Weird. I’m thinking about doing a Q&A about all of this – would you like that?