items, jeg vil satse mere på i det nye år

ting i åretJEANS MED LAPPER, HVIDE JEANS, SLØJFEKJOLE, NEOPREN KJOLE, MAXI KJOLE, PELSFRAKKE, BLOMSTERFRAKKE, SØLVJAKKE

 

Selvom min garderobe er ret så proppet med alverdens sager, går jeg stadig og synes at der mangler noget. Min tøjsamling er stor, men det har vist sig, at jeg længe har forsømt nogle forskellige items, som jeg nu har bestemt mig for at satse mere på fra nu af:

 

JEANS

Jeps, gutter, nu sker det. Jeg vil rent faktisk gerne begynde at inkorporere jeans ind i min garderobe, da jeg er blevet mere og mere lun på tanken om dem over de seneste måneder. Det perfekte par jeans, som jeg pt. sparer op til, er med holografisk maling på forsiden og i mom-stil. Jeg tænker de vil passe til stort set alt i min garderobe uden at være alt for kedelige.
[show_shopthepost_widget id=”480922″]

 

KJOLER

Jeg har længe levet i nederdele, men noget, jeg egentlig gerne vil eje mere af, er fine hverdagskjoler. Jeg er blevet tosset med at gå i kjole, fordi det gør det så nemt at se fin ud i en ruf. En kjole, jeg allerede har spenderet alle dage i 2015 i indtil videre, er den smukke, maxilange Monki-kjole med mønster på, som min kæreste gav mig til jul.
[show_shopthepost_widget id=”480930″]

 

FRAKKER OG JAKKER

Efter at have udvidet min frakkesamling fra 0 til 3 i 2014 ser jeg intet problem i at udvide den endnu mere i 2015. Jeg vil elske at eje nogle flere fine frakker og jakker til når der er for koldt til at vise mine outfits frem uden et ekstra lag udenpå. Jeg drømmer helt sindssygt meget om Baum und Pferdgartens perfekte, blomstrede frakke fra forårskollektionen.
[show_shopthepost_widget id=”480926″]

 

Har I et item, I vil bruge mere i det nye år?