Jeg er jo ikke typen, der vinder..

 photo louis2_zps3a34c385.jpg photo louis4_zpsa4e05926.jpg photo louis5_zps484ac1f2.jpg photo louis6_zps814c6f84.jpg photo louis1_zpsca2f8edb.jpgFor to dage siden afsluttede jeg min modeuge med at smutte til Louis Nielsen Brillelook/Brilleblogger finalen som en afslutning på alle de Louis Nielsen indlæg, jeg har lavet i løbet af de sidste par måneder. Egentlig var jeg ualmindeligt smadret efter tre dages non-stop arbejde, kom direkte fra et event, jeg havde fotograferet for Cover og havde egentlig bare mest lyst til at tage hjem og sove igennem. Det blev dog opvejet lidt af det faktum at der var fri bar, da jeg ankom til eventet, så jeg kunne få kørt kroppen og hovedet lidt ned i gear. Derudover var jeg totalt oppe at køre over at have en stol, hvorpå der stod mit navn – pænt sejt, hva’? Da “showet” gik i gang og blogger-delen af det hele begyndte, fortalte dommerne om hvad, de havde lagt mærke til ved os bloggere under de forskellige udfordringer – mine indlæg kom op på storskærmen hele tre gange, hvilket jeg synes var hammersejt.. Men navnet på stolen og indlæggene på storskærmen falmede lidt da Laura, en af dommerne, nævnte hvilken blogger de havde kåret som vinderen af konkurrencen og dermed også en tur til Tanzania sammen med Louis Nielsen og vinderen af årets brillelook – det var mig! Hå! Jeg var ret så overvældet og vidste slet ikke hvad jeg skulle gøre af migselv, som jeg stod der foran hele lokalet, klam, snusket, smadret og svedig efter en hård modeuge og skulle fortælle Mikkel Herforth hvordan jeg havde det; “øøøh, det ved jeg ikke lige..”. Men for helvede, jeg fik anerkendelse for noget, jeg har arbejdet så hårdt på, udelukkende for at retfærdiggøre overfor mig selv at jeg for én gangs skyld lavede noget sponsoreret, hvilket virkelig var vigtigt for mig. Da det hele blev afsluttet, gik min veninde, Kathrine, og jeg udenfor og satte os på jorden for lige at forstå det hele og det endte med at “fejringen” and min sejr foregik hjemme på sofaen med chips og dip. Tænk sig lige, jeg er åbenbart typen der vinder!

Two days ago, I finished off my fashion week by going to the Louis Nielsen Brillelook/brilleblogger finals as the end of the Louis Nielsen posts I’ve been doing during the past couple of months. I was extremely tired and icky after having been working non stop for three days in a row, coming to the event directly from a photographer job for a Cover event and most of all just wanting to go home and sleep. It was weighed up a bit by the fact that the bar was free when I arrived, so that I could calm down a bit. Then I was really excited to see my own name on a chair at the event – pretty cool, huh? When the show started and the blogger part began, the judges told uswhat they’d been noticing in all of the bloggers’ blogposts during the different challenges – my posts came up on the big screen three times in a row, which I thought was super cool.. But my name on the chair and my posts on the screen big screen faded a bit when Laura, one of the judges, announced the winner of the blogging challenge and thereby the winner of a trip to Tanzania with Louis Nielsen and the Brillelook winner – it was me! Ha! I was pretty overwhelmed and had no idea of what to make of myself, as I stood there, icky, sloppy, tired and sweaty after a tough fashion week, having to tell the host how I felt; “Ummm, I kind of don’t really know..”. But damn, I was recognized for something that I’ve been working extremely hard on, for the sole reason that I wanted to justify doing sponsored posts to myself. And that was important to me! When everything was done, my frined, Kathrine, and I went outside to sit on the ground and ponder. We ended up “celebrating” my win by going home and having chips and dip on the couch. And hey, obviously, I am the type of person, who wins!