Paris Couture Week outfit 3

 photo lillaoutfit1_zps58cfb27a.jpg photo lillaoutfitto_zpsf34c9ba4.jpg photo credits: Citizen Couture, Stockholm Streetstyle

HAT: COSTO, LIPSTICK: UP THE AMP by MAC, T-SHIRT: AMERICAN APPAREL, SKIRT: SECOND HAND, BAG, BELT & SHOES: SECOND HAND

Så er vi nået til mit tredje og sidste outfit fra Haute Couture-ugen i Paris. Dette outfit blev faktisk bygget op omkring min dejlige hat fra Costo, hvis farver jeg elsker. Virkeligt belejligt fandt jeg, få dage før min afgang til Paris, den mest henrivende nederdel i Det Gyldne Dådyr, der matchede hatten perfekt og så var outfittet næsten på plads. For at holde det hele lidt sødt, valgte jeg at hoppe i en croppet t-shirt i stede for en croppet top, og tilsatte derudover lidt neutrale, dog tema-adækvate accesories. Jeg er vild med doktor-tasken sammen med outfittet; den gør at det hele bliver en smule mere gammeldags, hvilket jeg jo er udpræget fan af. Alt i alt, synes jeg at jeg så ganske fortrinlig ud den dag – måske er det et af mine yndlings outfits, endda! Hvad synes I om det?

We’ve made it to my third and last outfit from the Couture week in Paris. This outfit was actually built around my lovely Costo hat with super nice colours. Incredibly appropriately, I found this adorable skirt, a few days before leaving for Paris. It matched the hat perfectly and then the outfit was pretty much settled. I paired it with a cropped t-shirt instead of a cropped top, to keep everything sweeter and then added a couple of adequately themed accesories. I love the doctor bag with this outfit: it maks everything a bit more old fashioned, which I really like. All in all, I think that I look quite adorable in this outfit – it might even be one of my faves so far! How do you like it?