job well done

I forgårs landede jeg sikkert og godt hjemme i Nøvling igen efter en hård, men sjov haute couture-uge i Paris. Jeg har igen arbejdet for Cover, som fik en portion billeder hver nat, når jeg var kommet hjem med kameraet og havde sorteret, redigeret og skaleret de mere end 1800 billeder fra hver dag – pyha! Men jeg synes mine billeder er blevet ret fine denne gang og jeg kan mærke at jeg udvikler mig for hver modeuge jeg fotograferer – derudover bliver det også sjovere for hver gang, når man lærer de andre street style fotografer bedre at kende og bliver lidt mere “en del af gruppen”, til trods for at vi jo alle arbejder alene.. Jeg vil tilbage igen! Nå, men I kan se alt mit arbejde for Cover HER, og med tiden drysser de også lige så stille ind på min tumblr. Hvad synes I om mine billeder denne gang?

One and a half days ago I landed safely back home in Denmark after a tough but fun haut couture week in Paris. I worked for Cover again and I sent them a bunch of photos every night after having come home with y camera and sorted, edited and scaled the more than 1800 photos a day, phew! But I think my phoos turned out quite well and I feel that I’m improving for each fashion week I do – it also gets more and more fun each time, since I’ve started to get to know the other street style photographers better and become “a part of the group” despite the fact that we’re all working solo.. I want to go back! Oh well, you can se all of my work for Cover HERE and as time passes by, the photos will be able to be found on my tumblr as well. What do you think of my photos this time?