new in: apotekernes by

 photo apotekervarerparis_zpsb05c742d.jpgJa, men kunne lige så godt kalde Paris for apotekernes by i stedet for byernes by – der ligger jo nærmest et apotek på hvert gadehjørne og priserne på gode produkter er helt i bund.. Derfor slog jeg selvfølgelig et smut omkring et af de mange “pharmacies” for at anskaffe mig nogle gode sager. Her fandt jeg den hamrendes populære make-upfjerner og ansigtsrens fra Bioderma – 2 x 500ml for kun 16 euro, bingo! Derudover røg en ansigts-vandspray fra Bioderma også i kurven, da jeg sagtens kunne klare de 2 euro jeg skulle smide for den.. Forresten taler vi om Pharmacie des Archives med adressen 2 Rue des Archives henne i Marais – priserne varierer nemlig i forhold til de forskellige apoteker og jeg tror jeg ramte jackpot med den billigste pris for Biodermas produkter her. Derudover var jeg også et smut forbi +Skeen på Rue des Archives 21: et sted, der udvikler deres egne hudprodukter som rygtes at være ret så gode og rene. Da jeg ramte det store sommer-udsalg i Paris, fik jeg mig en lækker eksfolierende creme til den nette sum af 14 euro. Jeps, min hud skal forkæles, for jeg har været i Paris!
Hvilke kup går I efter, når I rejser til udlandet?

You could just as well rename the Paris, city of lights “the city of pharmacies” instead – I mean, there’s a pharmacy on practcally every street corner and the prices of the good products are as low as they get.. So I of course had to swing by one of the many pharmacies to get me some goodies. I found the incredibly popular make-up remover and face cleanser from Bioderma – 2x500ml for just 16 euros, bingo! then I also threw a face waterspray in my basket, since I didn’t mind letting go of the 2 euros it would cost me.. and by the way, this was in the Pharmacie des Archives at 2 Rue des Archives in the Marais – the prices vary depending on which pharmacy you go to and I think I hit the jackpot, concerning the prices of Bioderma products here. I also stopped by +Skeen on Rue des Achives: a place that create and produce their own skin products that rumour to be quite good and pure. Since I was there during the summer sales, I got myself a great exfoliating creme for only 14 euros. Yep, my skin has to get spoiled, because I went to Paris! Which bargains do you go for when traveling abroad?