Jule-ønskerne 2017

jule-onskerne-nemesis-babe-christmas-present-wish-list

1/HERE, 2/HERE, 3/HERE, 4/HERE, 5/HERE, 6/HERE, 7/HERE, 8/HERE

Endelig – endelig har jeg sendt jule-ønskerne afsted til mine forældre. Jeg synes det er så svært at finde frem til hvad man skal ønske sig – som regel ønsker jeg mig ting, jeg har brug for, så jeg ikke selv skal bruge penge på dem. Dermed kan jeg bruge mine egne penge på at shoppe, hvis jeg har lyst.. Men faktum er, at jeg aldrig rigtig shopper alligevel, så I år har jeg vendt bøtten: I år ønsker jeg mig de ting, jeg bare gerne vil have(men er for nærig til at købe selv) og så skal jeg nok få købt de ting, jeg har brug for alligevel.

Jeg ønsker mig virkelig et par lækre, sjove jeans som de to øverste og derudover har jeg besluttet mig for at få en større samling fine, klassiske, stribede trøjer. Og blomstrede kjoler – dem går man sgu aldrig galt i byen med!

Hvad ønsker I jer til jul?

[show_shopthepost_widget id=”2210651″]


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “Jule-ønskerne 2017”

  1. Nina Avatar
    Nina

    Jeg ønsker mig altid lækkert undertøj. Da jeg er for nærig til at bruge så mange penge på undertøj, men samtidig ELSKER at have smukt undertøj på haha. Ellers bare ting jeg ikke selv får købt eller som jeg gerne vil have, men ikke har råd til i mit meget lille budget.