julegaverne, rygsække-edition

 photo julegaver-2_zpsb5adf2ed.jpgFROM TOP DOWN: FJÄLLRÄVEN, TIGER, ASOS, NASTYGAL, FJÄLLRÄVEN

Som sagt tidligere, fik jeg jo ikke kun køkkengrej juleaften – jeg fik også udvidet min rygsække-samling yderligere. Faktisk er den vokset en del på de seneste måneder og juleaften fik jeg udvidet den på et meget tiltrængt punkt – som I nok har lagt mærke til har den gule Fjällräven været min tro følgesvend de sidste mange år og har virkelig lidt under konstant at blive brugt, så for at give den en lille pause ønskede jeg mig en ny en i endnu en skrap farve.. Så juleaften lå der en ny, lysende pink fjäller under træet! Jeg har det lidt underligt ved at skulle give den gule en pause, eftersom den har fulgt mig de sidste fem år, men ikke desto mindre bliver kan jeg ikke vente med rigtig at få vist min nye pink sag frem – og få løsnet lidt op i det stive og lidt for nyt-udseende stof. Aaaaah, praktiske ting, der ser lidt for pink ud er slet ikke så slemt!

As mentioned earlier, I didn’t only get kitchen stuff for Christmas – I also expanded my backpack collection. It has grown quite a lot these past months actually, and Christmas Eve it grew a bit bigger on quite a needed spot -as you might have noticed, my yellow Fjällräven has been my companion these past years and has suffered quite a bit from being used so much, so to give it a teeny break, I put a new one in a bright color on my wish list.. And, magically, Christmas Eve, a brand new, bright and shiny pink Fjällräven was under the tree! I feel a bit weird leaving the yellow one behind to give it a break, since it has followed me for five years now, but I also can’t wait to show off my new pink thing – and loosen that stiff and very new looking fabric up a bit. Aaah, practical stuff, that look just a bit too pink is not bad at all!