Marie udenpå 2013, del 3

 photo decemberoutfit_zpsc9c83fa7.png123456

Jo, så er vi kommet til endestationen i min serie af tilbageblik på hvordan jeg har taget mig ud sidste år: del 3. Måske kunne man egentlig bare kalde denne del for en slags december-recap, eftersom den jo kun indeholder outfits, jeg har båret den seneste måned – men skal de snydes for at komme med? Det tror jeg ikke! Især fordi jeg selv – og I, ifølge kommentarfeltet – har været ret begejstret for hvordan jeg har fundet ud af at klæde mig i julemåneden. Noget, der blandt andet har overrasket mig, er, at I har gået fuldstændig bersærk over outfit nummer 2, som jeg ellers forestillede mig ville få en stille og knap så kommentarfyldt modtagelse her på bloggen.. Det er jo bare jeans og fletninger! Men det kunne jo være netop det, I havde brug for – faktisk fik jeg en besked fra en læser, der efter indlægget selv havde kastet sig udi cornrow-trenden og elsket det, selvom hendes omgangskreds ikke var videre vild med frisuren, super sejt! Jeg må indrømme at mine yndlingsoutfit heriblandt er dem med falske hudfarver(jaja, at klæde sig sommerligt er stadig min yndlingsbeskæftigelse): nummer 3 med barbie-ben og julefarver, som overraskede mig med hvor både varmt og spændende det er muligt at klæde sig på i vintertiden; og nummer 5 med falsk hud, der narrede ret mange af jer, og kæmpetørklædet, som jeg hellere må få brugt noget mere, egentlig. Hvilke outfits kan I bedst lide og hvorfor?

We’ve arrived at the end station for my recap of outfits from 2013: part 3. You might just as well call this one for a December recap, since it only holds my looks from the past month – but is there any reason to leave them behind? I don’t think so! Especially because I – and you according to the number of comments I’ve received – have been quite happy about how I’ve looked in these outfit posts. Something that surprised me was that you have gone completely berserk about look 2, which I didn’t think would get such an overwhelming response from you guys on the blog.. I mean, come on, it’s just jeans and braids! But it seems to have been just what you needed – I actually got a message from a reader, who’d tried out the cornrow trend and loved it, after having seen that exact outfit post, despite the fact that her friends and family didn’t applaud the hairdo, that’s so cool! I must admit that my heart belongs to the outfits with fake “skin”(yep, dressing for summer is still my favorite thing to do): number 3 with the barbie legs, which surprised me as to how you can dress interestingly and keep warm in the winter; and number 5 with the fake sin that fooled a lot of you, and the giant scarf that I need to put to use more often. Which outfits are your faves and why?