juleønsker anno 2013

 photo julegaveoslashnsker_zpse7a7e649.png MAC 188 small duo fibre brush, MAC 134 large powder brush, Fjällräven kånken backpack, Bahne hand painted bowls and plates, Adobe Photoshop Lightroom 5, Klub Fluxus card for Kunsten museum of modern art, Black lily robyn camera bag, Dr. Martens Steed shoe, i-D magazine subscription

I anledning af dags dato, har jeg sammenbakset en lille collage af de sager, jeg går og ønsker mig. Ønskelisten i år er noget af en blandet landhandel og består sådan set allermest af ting, jeg gerne vil have, men som jeg ikke lige kan overskue at bruge mine egne penge på(der er også en stavblender og Margrethe-skåle på listen, men jeg synes nu at det var de lidt pænere og mindre kedelige ting, der skulle med på collagen her). Jeg har blandt andet bestemt mig for, at jeg skal opbygge mig et arsenal af gode make-up-pensler, forholdsvist dyrt, men den god investering, ikke? Derudover skal min Fjällräven-samling(der pt. består af én 5 år gammel beskidt, gul kånken) udvides med tasker i praktiske farver, såsom lyserød og lyseblå, eftersom jeg ved at de vil gå godt med stort set alt i garderoben. Noget, jeg også har sat mig for at anskaffe mig er dyr sag: Lightroom! Jeg er begyndt lidt i lære hos en fotograf, der har lært mig hvor fantastisk Lightroom er til at redigere i og nu, hvor jeg er en uge inde i min måneds gratis prøvetid, ved jeg at jeg ikke kan leve uden.. pyyh! Yderligere er jeg kommet frem til at mit næste abonnement på et blad altså skal være i-D, eftersom det stort set opfylder alle mine krav til et godt magasin, jævnfør magasinsnakken tidligere på ugen, inklusiv ret så dekorative forsider. Jo, et par ting er det blevet til på ønskelisten – hvad er jeres største juleønsker?

 

In the occasion of this very day of the year, I’ve put together a little collage of things I’ve been wanting. The wish list this year is quite a mix of stuff and mainly consists of things I really want, but don’t really feel like spending tons of money on(it actually also includes a stick blender and other kitchen stuff, but I decided only to put the pretty and less bring stuff onto the collage. I have decided that I want to start building an arsenal of good make-up brushes – quite expensive, but an investment none the less, right? I also want to be expanding my collection of Fjällräven bags(which at the moment consist of one, 5 years old, dirty, yellow Kånken) with new backpacks in practical colors like pink and light blue, since they’ll go great with pretty much everything in my wardrobe. Something I also decided that I really need to get is something a bit pricy: Lightroom!  started working with a photographer, who taught me how amazing Lightroom is to edit photos in, and now, that I’m a week into my month’s free trial of the program me and I know that I can’t just let go of it when that months is over.. phewww! Furthermore, I decided that I want to start subscribing to i-D magazine, since tit pretty much fulfills all that I need in a magazine, cf. the magazine talk earlier this week, inclusive quite decorative covers. Yep, I did find a few good things to put on my list – what are your biggest wishes this Christmas?