kitchen/fashion

new in summer 16-3 collage 2  new in summer 16-2-2 new in summer 16-5-2 collage 3 new in summer 16-6-2 new in summer 16-4-2 collage 2 new in summer 16-1-2 new in summer 16-8 new in summer 16-1 collage 1 new in summer 16-1-3

Min garderobe har lagt sig en hel del ud i løbet af sommeren efter maxi-shoppingtur i Rumænien, loppemarkeder og en omgang tøj-bytning på Fashion Exchange i forbindelse med CPH Fashion Festival i sidste uge. Jeg har fundet de mest vidunderlige genbrugsting i løbet af sommeren! Og jeg synes at I skulle have de nye sager at se – det er så utroligt længe siden jeg har lavet et “new in”-post!

Eftersom en god håndfuld af mine nye køb passede formidabelt ind i mit retro-køkken, blev de skudt der. Er det ikke bare lidt mere spændende at se dem i en mere kreativ kontekst? 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “kitchen/fashion”

  1. Laura // Stinusit.dk Avatar

    Jeg er så vild med din måde at stille billederne op med billeder i billeder og brugt som rammer osv. Det ser så fedt ud og giver et helt andet udtryk! Der er ingen tvivl om at du har talent for det visuelle udtryk! Fortsæt i den stil Marie! Og så glæder jeg mig til at høre mere om dit nye studie 🙂

    1. Marie My Avatar

      tak skal du have Laura 😀 Jeg er også ret glad for denne billedserie! Jeg forstsætter!