kitchen/fashion

new in summer 16-3 collage 2  new in summer 16-2-2 new in summer 16-5-2 collage 3 new in summer 16-6-2 new in summer 16-4-2 collage 2 new in summer 16-1-2 new in summer 16-8 new in summer 16-1 collage 1 new in summer 16-1-3

Min garderobe har lagt sig en hel del ud i løbet af sommeren efter maxi-shoppingtur i Rumænien, loppemarkeder og en omgang tøj-bytning på Fashion Exchange i forbindelse med CPH Fashion Festival i sidste uge. Jeg har fundet de mest vidunderlige genbrugsting i løbet af sommeren! Og jeg synes at I skulle have de nye sager at se – det er så utroligt længe siden jeg har lavet et “new in”-post!

Eftersom en god håndfuld af mine nye køb passede formidabelt ind i mit retro-køkken, blev de skudt der. Er det ikke bare lidt mere spændende at se dem i en mere kreativ kontekst?