klar til mode-uge.. sådan da

 photo invi-1_zpsef6d2354.jpg photo invi-2_zpsa98a2c67.jpgNu, hvor jeg jo næsten lige er returneret fra modeuge i Paris, synes jeg ligesågodt at jeg kan tage endnu en tur i manegen, så fra i morgen af går det løs igen! Denne modeuge i København kommer jeg dog ikke til at spendere på gaden hele tiden – jeg har nemlig en masse andre ting, jeg også skal lave.. Dog kan man ikke helt tage mig væk fra street style-fotografi, nu hvor det er modeuge, så denne omgang dokumenterer jeg den københavnske gademode for NastyGal! Derudover har jeg bestemt mig for at holde denne modeuge lidt mindre hektisk end sidste sæson(hvor minus på både søvn- og mad-kontoen efterlod mig komplet udkørt og 1,5kg lettere efter tre dage, puha!), så jeg vil bruge en del af min tid på bare at se shows – jeg mangler stadig at få svar på et par invitations-anmodninger, så mit skema er endnu ikke fastlagt.. og nå jo, så har jeg da også fået møvet mig ind på backstage-listen til et par shows. Blandt andet skal jeg også(hold vejret, det her er sejt) fotografere backstage hos Stine Goya FOR Stine Goya! Jepper, jeg er Stine Goyas officielle backstage-fotograf her under mode-ugen og jeg glæder mig sådan – især også fordi hun simpelthen laver sådan noget pænt tøj! Åh, og hvad angår tøj, er jeg i skrivende stund stadig ikke sikker på hvad jeg smider i kufferten og dermed kommer til at iføre mig under modeugen – eller til modeblogprisen i morgen aften –  I ved, frostgrader og min garderobe er ikke allerbedste venner.. Men mon ikke jeg hitter på et eller andet? Kommer I til modeugen denne sæson?

Now, I just returned from fashion week in Paris, so I thought that I might just as well go for an other round and go “fashion weeking” once more! This Copenhagen fashion week, I won’t be spending all of my time on the streets, since I’ve gotten a few other things on my schedule, too.. But, you know, you can’t really keep me completely off of the street style wagon, so I will be documenting the Copenhagen street fashion for NastyGal! Besides that I decided to keep most of this fashion week less hectic than the last one(where lack of sleep and time to eat left me completely fatigued and 1,5kg lighter in just three days, ick!), So I’ll be spending most of my time just watching shows – I’m still waiting for confirmation on a couple of show invitation requests, so my schedule isn’t completely finished yet.. Oh, and yeah, I also managed to get on the backstage list for a couple of shows as well. Among others I will be(hold your breath, this is awesome) shooting backstage footage at the Stine Goya show FOR Stine Goya! Yep, I’m the official backstage photographer for Stine Goya this fashio week, and I’m so excited about it – also because I just love her clothes! Oh, and speaking of clothes, I haven’t really found out yet what I’ll be wearing for fashion week – or for the Fashion Blog Awards tomorrow night -, you know, minus degrees and my wardrobe don’t go awesomely well together.. But I don’t doubt the fact that I’m going to come up with something! Will I see you at this CPH fashion week?