Svarene, del 3: bloggen og livet

 photo minhverdag_zps0c7ab184.jpgLæser din familie med på bloggen?
Det tror jeg de gør, ja. Møder du tit folk, som kender bloggen og hvordan er det? Ikke super tit – og når det sker har jeg det ret ambivalent med det, fordi I(mine læsere) bare er så hammersøde, når i kommer hen til mig. Men på en eller anden måde tror jeg ikke rigtigt på at der er rigtige mennesker, der læser mig blog, så når jeg møder dem i virkeligheden bliver jeg helt forvirret. Engang kom en mega sej pige hen til mig, da jeg var i byen og fik hurtigt sagt: ”Din blog er fucking sej!” og det eneste jeg kunne nå at fremstamme var ”N-n-n-nneeej..”. Jeg har faktisk tit undret mig over, hvornår du skriver dine indlæg, som du selv skriver? Jeg skriver dem jo alle sammen selv, vil jeg lige starte med at slå fast – selvfølgelig J Normalt så har jeg et blog-skema over hvilke indlæg, der ska udkomme hvornår, så når jeg har tiden og billederne til at lave indlægget, laver jeg det. Så de er som regel altid planlagte og tidsinstillede.

 photo nemesisbabemonkilookbook-9_zpsddad726f.jpgOg så kunne det da være pisse fedt at høre om, hvordan det egentlig er at arbejde med Monki og ASOS? Det er hammersjovt! Hvis vi starter med Monki, som jeg har fortalt om før i mine indlæg om de shoots, jeg har lavet med dem, er alt jeg kan sige, at det er en stor leg! Som man nok også kan mærke på de billeder, der kommer ud af shootsene med Monki er der ekstremt hyggelig og lege-agtig stemning på settet og det hele handler bare om at have det sjovt. Man ASOS, da jeg lavede en feature med dem i London, var det som om man havde samlet en hel masse veninder og var gået sammen om at lave en masse billeder. Stylingen af mine looks var jeg med inde over og det samme hvad angik sminke og hår. Og når det så var fikset, gik vi ud i Brixton og fandt baggrunde, der kunne være gode og så skød vi løs. Sjovt, totalt afslappet og virkelig hyggeligt! Hvilke udfordringer møder du som blogger?
 Jeg udfordrer jo mig selv en del i forhold til at opretholde en blog med et indlæg hver dag og at prøve at forny mig og inspirere hele tiden. Hvilke ‘belønninger’ møder du som blogger? Selvfølgelig kan jeg slet ikke overskue alle de fantastiske kommentarer og komplimenter I giver mig – på en positiv måde, selvfølgelig! Det overvælder mig at nogen mennesker kan synes det jeg laver er så fedt – jeg mener, jeg er jo bare mig! Og så har de sidejobs, jeg har fået i forbindelse med bloggen også helt vildt fede! 
Hvor ser du dig selv om 10, 20 og 30 år?
Åååååh, ingen idé! Måske er jeg i Danmark, måske på den anden side af jorden. Sandsynligvis arbejder jeg med mode, men hvem ved? Måske er jeg blevet yoga-instruktør eller kustode? Måske er jeg stukket af og taget på oplevelsesrejse udi verden og i livet eller måske er jeg også bare i et fast job og har en hverdag med deadlines og en masse arbejde. Jeg tør slet ikke forudsige noget, for så foranderlig som verden er, ved man aldrig hvad der sker. Men astronaut bliver jeg aldrig. Det er jeg alt for bange for.

 photo nytaringr-5double2_zpsd068758d.jpgHvordan var dine karakterer i folkeskolen og gymnasiet? og var det noget du gik op i? Ligesom jeg aldrig ville udgive noget her på bloggen, som jeg ikke selv synes er tip top, ville jeg heller aldrig aflevere en aflevering, jeg ikke næsten var sikker på lå til mindst et 10-tal. Stræber, kan man vel godt kalde det. Jeg tror det har været en konkurrence med mig selv om at se hvor højt jeg kunne få mit gennemsnit op.. Og så er jeg bare super god til at gå i skole – jeg mødte aldrig op uforberedt og afleverede aldrig en aflevering for sent. Derudover har jeg altid elsket at gå til eksamen, fordi jeg altid var så pokkers velforberedt at jeg aldrig har haft anledning til at være nervøs, for jeg kunne jo det hele udenad. Kan du godt lide opmærksomhed? Ja, det kan jeg. Til en vis grænse, dog. Jeg kan godt lide at få opmærksomhed som en form for anerkendelse af, hvis jeg har gjort et godt stykke arbejde eller fortalt en sjov vittighed. Dog kan jeg tit blive forlegen, hvis jeg får for meget rosende opmærksomhed, eftersom jeg er ok ydmyg og jyde-agtig, så jeg ender med at sige ”ej, så god er jeg altså heller ikke!”.  Er din personlighed ligeså farverig, og unik som din tøjstil?
 Øhm, jo, ja, det tror jeg da. Jeg vil sige at der er ligeså meget mig i mine outfits, som der er i min personlighed. Hm.. Jeg tror man skulle spørge en af mine veninder om det i stedet for mig, høhø.

 photo minhverdag4_zps87adce7f.jpgHar du få tætte veninder eller flere knap så tætte? 
Jeg har en håndfuld, som jeg er rigtig glad for og som er der for mig og vice versa – altså tætte. Derudover har jeg en god omgang venner – mest fra min gamle gymnasieklasse – som jeg også er superglad for. Hvorfor valgte du at blive vegetar? 
Er du stadig vegetar? Jeg valgte det, fordi det gik op for mig at jeg synes det var ulækkert at spise ting, der havde været levende – jeg er stadig vegetar og har været det i snart 7 år.  Hvad laver du? Arbejde, skole etc. Pt. bruger jeg rigtig meget tid på bloggen og derudover har jeg jo mine fotojobs til modeugerne. Ellers arbejder jeg lidt i et glaspusteri inde i Aalborg og så har jeg lige fået et job på KULnordkraft, hvor jeg står i café og skal planlægge et par kulturelle events. Har du planer om at læse videre? Hvis ja, hvad kunne du så tænke dig og læse?
 Muligvis – jeg lader det lidt være op til skæbnen om jeg skal give mig i kast med en uddannelse og hvornår, men når tiden kommer, skal jeg læse Æstetik og Kultur i Aarhus. Har du planer om at flytte fra Aalborg? 
Muligvis. Ikke lige for tiden dog, måske engang næste år – medmindre et eller andet popper op! Hvad vil du være (job) som voksen, voksen? Ingen idé! Jeg vil gerne opleve så mange ting og kan slet ikke sætte mig fast på noget. Jeg er rigtig glad for blogging-mediet fordi jeg elsker at fotografere, arbejde med mode hver dag og så er jeg også ret glad for at skrive, så det ville være oplagt at ønske mig et job på et modeblad.

 photo milano_zpsa199ef68.jpgHvad skal du efter sommerferien?
Jeg ved det sletikke – højst sandsynligt tage London-Milano-Paris-turen igen og derudover se hvad livet bringer mig. Hvilke rejser har du planlagt i år 2014?
Paris Haute Couture-ugen, Købehavns modeuge, London-Milano-Paris-modeugerne, en lille solskinsferie med min søster og nok hele modeuge-molevitten igen næste sæson. Hvilket sted i verden kunne du godt tænke dig at slå dig ned?
Åh, jeg ved ikke om jeg kommer til at slå mig ned nogen steder. Jeg vil gerne bo virkelig mange steder i verden – Aarhus, København, Berlin, Amsterdam, på en husbåd, i et cirkus, i et kolonihavehus – listen er uendelig! Savner du Aarhus? Ja, det må jeg indrømme – skal helt sikkert tilbage til smilets by engang! Hvordan er det at rejse så meget rundt? Der er både fedt og lidt forvirrende. Her i modeuge-sæsonen er jeg højst hjemme omtrent to uger i træk og ellers når jeg lige at komme hjem i en lille uge før jeg skal afsted igen – og så bliver man lidt træt af alt det rejseri(til gengæld kan jeg sikkerhedsinstruktionerne i flyet udenad). Men på samme tid ville jeg ikke være foruden det, jeg mener, tænk sig lige hvor heldig jeg er at komme ud og opleve så mange stedet og rejse så meget! Har du et sted som du bare elsker at være? Jeg er ret så glad for Paris – jeg er begyndt at droppe metroen til fordel for at gå steder hen, så jeg kender byen ok godt til fods, hvilket virkelig er dejligt, når jeg bruger så meget tid dernede. Derudover vil jeg dog sige: there’s no place like home!

 

The As to your Qs, part 3: blogging and life

If you could be somebody for a week, who would that be and what would you do? Oh, that’s an interesting question! Either I would be my friend, Kathrine, since she’s a lot more outgoing and open to other people than I am, so it would be fun to get a taste of how life would be without being kind of shy. Otherwise I wouldn’t mind being Susie Bubble for a week, experiencing her closet and the awesome fashion jobs she does. What do you do for a living?
 Is blogging your “job”? I work in a glass workshop and at a cultural place arranging events and working in the café and then I do my photography jobs during fashion weeks. I have a lot of stuff going on, but my blog doesn’t pay me much even though it’s the thing I spend the most time working on. Do you have blogger-friends? Yes, I have – a lot, whom I’ve all met through my blog. It’s rally nice knowing people, who get the whole blogging thing! And for some reason all bloggers are such nice people!