klar til modeugen

 photo IMG_1898_zps084be99e.jpg photo IMG_1893_zps05ec6a83.jpg photo IMG_2201_zps0fe5e25c.jpgNu sætter jeg mig jo i toget mod Københavns modeuge i morgen tidlig og derfor har jeg selvfølgelig fået pakket de sager, jeg får brug for når jeg er på farten de næste tre dage. For det første har jeg fået fikset hvilke outfits, jeg skal have med, så der ingen tøjkriser opstår derovre og for det andet har jeg fået samlet alt det, jeg vil rende rundt med i rygsækken, når jeg skal arbejde. Denne modeuge arbejder jeg både som streetstyle-, backstage- og event-fotograf for Cover plus som streetstyle-fotograf for Soundvenue, så jeg får virkelig travlt, eftersom jeg både skal være backstage og dokumentere forberedelserne til showet, make-uppen og modellerne plus få nok billeder på gaden til begge sider – pyha! Men jeg glæder mig rigtig meget til at lave mere backstagefotografi, da Cover har skaffet mig backstage-adgang til hele 11 shows, inklusiv MoonSpoonSaloon som jeg er fuldstændigt oppe at køre over – det kan der KUN komme fantastiske billeder ud af! Så i min taske, har jeg en masse kamerasager med, såsom ekstra objektiv, reflektor, flash og batteri, derudover min telefon, så jeg kan finde rundt og en medtagelig mobiloplader, så jeg ikke løber tør for strøm. Hvis uheldet skulle være ude og min telefon dør, tager jeg også en notesbog med, så jeg kan skrive alt det ned, jeg ellers ville have optaget eller nedskrevet på min telefon. Og nå, jo, så snupper jeg også lige modeuge-skemaet med, så jeg ved hvor jeg skal hen hvornår. Skal I til modeugen – og er I klar?

So tomorrow, Ill be jumping on a train towards the Copenhagen fashion week and therefore I’ve packed up everything I need to bring when I’m on the go for the next three days. Firstly, I planned my outfits, so that I won’t have any clothing crises while I’m there and secondly I gathered all the stuff I’ll need in my backpack, when I’m working. This fashion week I’ll be shooting streetstyle, backstage and event shots for Cover Magazine plus streetstyle for Soundvenue, so I’ll be super busy, since I both have to be backstage to capture the final preperations, the make-up and the models and be on the street to shoot enought street fashion for both magazines – phew! But I’m super excited to get to do some more backstage photography, since Cover got me backstagepasses for 11 shows, inclusive MoonSpoonSaloon which I’m completely crazy about – those photos can’t turn out anything but amazingly! So in my bag I’ll have lots of camera stuff like a reflector, a flash, a battery and extra lenses, then I’ll bring my phone so that I can get around plus a portable extra battery for my phone, so my phone won’t die halfway through the day. If anything should go wrong with my phone, I’ll also bring a notebook to write down everything I would have otherwise recorded and written on my phone. Oh, and then I’ll also bring the fashion week schedule of course! Are you going to fashion week – and are you ready?