ASOS feature outfit 2LIPSTICK: CYBER by MAC, SHIRT: ASOS, SKIRT&SHOES: SECOND HAND

Så er vi nået til det andet outfit, jeg lavede for ASOS’ Fashion Up app. Nu når det første var ret damet, bestemte jeg mig for at ryste posen lidt og gøre temaet for dette outfit lidt halvfemser-agtigt og fjollet. Jeg bestemte mig for at køre et rebelsk-teenager-fra-halvfemserne-look med den ellers sorte styling af skjorten, de mørke læber og den dippeduttede frisure. Jeg er vild med at skjorten kunne knappes op bagpå og bindes op i en knude, som jeg ret så ofte gør med mine skjorter. Billederne snuppede vi i en turkismalet tunnel på Kastetvej i Aalborg, som jeg gået forbi utallige gange, eftersom min veninde bor lige overfor, og jeg har altid tænkt at den ville være super til outfitbilleder.. Til trods for at den turkise farve får mig til at se hammerbleg og lidt lyserød ud – men så kan man jo spørge sig selv: passer det til outfittets tema? Oh yes! Mit eget yndlingsbillede her er helt klart det øverste hoppebillede, som vi var så heldige at få i første forsæg – og heldigvis, for det der med at hoppe i høje hæle på brosten er ikke altid den bedste idé. Hvad synes I og outfittet og billederne?

We’ve made it to the second outfit that I did for the ASOS Fashion Up app. Since the first one was very ladylike I decided to shake things up a bit and go for a more nineties like and silly outfit. I went for a rebellious-teenager-from-the-nineties look with the black styling of the shirt, the dark lips and the silly hairdo. I love that the shirt could be unbuttoned in the back and tied up in a knot like I usually do when I wear shirts. We shot the photos in a turquoise painted tunnel on Kastetvej in Aalborg, which I’ve passed by hundreds of times, since a good friend of mine lived right opposite to it, and always thought that it would work well for an outfit shoot.. Despite the fact that the turquoise colour makes my skin look extremely pale and pig-coloured – but then one can ask oneself: does it go with the theme of the outfit? Hell yes! My own fave photo is definately the first one, where I’m jumping and winking all at once, a shot we were lucky to get in the very first take – luckily! Because jumping on cobblestones in heels isn’t the best idea in the world. How do you like the outfit and the photos?