klar til Paris – næsten!

 

Jeg er lige så stille begyndt at blive klar til Paris på søndag. Pt. er nogle af mine største dilemmaer hvad jeg skal have på dernede – så jeg planlægger mine outfits, for ikke at have for meget med i kufferten. Der skal jo også være plads til shopping! Derudover har jeg fået lavet plan over hvor og hvornår de forskellige Haute Couture shows bliver holdt, så jeg kan cirkulere lidt rundt og se om jeg kan møde eller se nogle af de vigtige folk i modebranchen. Sidst men ikke mindst har jeg også været på biblo og lånt en række CD’er til indlæring af fransk, som jeg har uploadet på min iPod og hørt i bussen til og fra skole. Indtil videre kan jeg sætninger som “hvor er markedet?”, “jeg tager til Paris“, “klokken er kvart over tre” og “vi er mand og kone” – det skal nok blive nyttigt! Hvis I har flere gode idéer til spændende outfits, så sig lige til! 🙂

I’ve little by little started getting ready to leave for Paris this Sunday. At the moment some of my biggest dilemmas are about what to wear while I’m there, so I plan my outfits so I don’t overfill my suitcase – I want to have room for shopping too! I’ve also made a plan of when and where the Haute Couture shows will be, so I can circle arund those places and hopefully see or meet some influential fashin business people. Lastly I’ve lent a collection of learning French CD’s, which I uploaded to my iPod and listen to on the bus og my way to school. So far I can say stuff like “where’s the market?”, “I’m going to Paris“, “it’s a quarter past three” and “we’re husband and wife” – that’ll surely come in handy! Oh, if you have any good ideas for interesting outfits, let me know! 🙂