new in: glass like


Jeg har aldrig været den store glaskunst-elsker, men efter min søster for nylig fik job hos en ven af familien i  Lene Højlunds glaspusteri i Nørregade i Aalborg har jeg virkelig fået øjnene op for hvor lækkert sådan noget glaskunst kan være. Jeg har altid synes det var lidt “mor-agtigt”, men efter jeg har hængt lidt ud sammen med min søster mens hun var på arbejde, opdagede jeg ret mange lækre ting, jeg selv godt kunne tænke mig – især nu, hvor jeg regner med at flytte hjemmefra før året er slut. Heldig som jeg er, har jeg fået fingrene i nogle virkelig flotte glas inde fra Lene Højlund! Jeg har valgt dem på billederne fordi jeg er ret glad for kontrast, som for eksempel i det øverste sæt glas med noget farverigt op imod det gennemsigtige simple glas eller det mørke, uigennemsigtige kul-agtige og se det helt klare glas (igen).  Og deudover er det, efter min mening, bare noget ved at sidde og drikke af glas eller kopper der er lidt flottere end almindelige, kedelige glas. Men personligt vil jeg virkelig anbefale at smutte en tur omkring Lene Højlund, hvis I kommer omkring Nørregade, for hun laver nogle ret fine ting! Hvis pengene ikke rækker til det helt store kan jeg anbefale at smutte omkring hylden med anden-sorterings-glas, eftersom den eneste grund til de er anden-sortering og dermed meget billigere end ellers, er at de enten er lidt for tykke, tynde, lave eller høje i forhold til de andre glasting og stadigvæk ret lækre.

Det her indlæg er et sponsoreret indlæg.

I’ve never been a lover of glass art, bun since my sister recently got a job by a friend of my family, the glassblower Lene Højlund in Nørregade in Aalborg, I’ve realized how nice it can be. I always thought it was a little “mum-ish”, but after hanging out with my sister while she was working, I discovered lots of gorgeous things that even I would like to own – especially now, as I’m expecting to move to a place of my own before the end of the year. I was lucky to get my hands on some of the great glasses from Lene Højlund! I chose exacly those on the photos because I love the contrast between either the colourful bottom vs. the simple clear glass or the opaque, coal-like vs. the clear glass (again). And then I just love drinking from nice glasses instead of regular boring glasses. I’d really recommend visiting Lenes Højlunds glasshouse, if you come by Nørregade. And if you don’t have money for the big glassthings, you can go for the shelf with second grade glass, which is much cheaper, since it’s either to high, low, thin or thick compared to the rest of the glass and then they’re still quite nice.

This is a sponsored post.