køb ind i mit klædeskab

 photo lopper3_zps90535edb.jpg photo lopper1_zpsab25f4c8.jpg photo 6eed6ae5-13af-4814-bbb5-6f56476564c0_zpsff026f50.jpg photo lopper4_zps3a6a83f4.jpg photo lopper2_zps4c647c6b.jpgSom jeg tidligere har nævnt, er jeg så heldig at have fået foræret en bod på denne søndags “Lopper på Havnen”-loppemarked på havnen i Aalborg. Denne gange – ligesom alle andre gange jeg tager på loppemarked – kommer min bod hovedsageligt til at bestå af tøj og denne gang bliver boden mere proppet end nogensinde før. Jeg har af flere omgange gennemgået garderoben og pillet et par stykker tøj ud, som jeg vil af med, så bered jer på en god omgang lækkert tøj, hvis I kommer forbi! Jeg tænkte lige at jeg ville vise jer lidt af hvad, jeg tager med, som både er en blanding af mit eget, min søsters og min søsters kærestes tøj, så jeg rigtig kunne tease jer og få jer til at komme ned forbi min bod på søndag! Når loppemarkedet er ovre, regner jeg forresten med at smide resterne op på min Tictail, så jer, der kommer langvejs fra også kan få muligheden for at shoppe lidt i min garderobe. Kan I lide noget af det tøj I ser på billederne? Og ses vi på søndag?

As mentioned before, I’m lucky to have been given a stand on the “Lopper på Havnen” fleamarket on the Aalborg Harbour this Sunday. This time – lika all other times I go to the fleamarket – my stand will mainly consist of clothes and this time my stand will be fuller than ever. I have been going through my wardrobe hundreds of times and every time I’ve picked out a couple of items to sell, so prepare for an amazing clothing stand! I just wanted to show you a bit of what I’ll be selling on the fleamarket, which consists of mine, my sister’s and my sister’s boyfrind’s clothes, and tease you a bit to make you come to my stand this Sunday. When the flea market is over, I’ll probably put a bunch of the unsold clothes up on my Tictail, so that you, who aren’t from the Aalborg area can have the chance to shop my wardrobe. Do you like any of the clothes you’re seeing? And will I see you this Sunday?