køb mit kluns

 photo tictail_zps2eb35375.jpg Det er gået op for mig at jeg ikke kan blive ved med at fylde op i garderoben uden at rydde ud en gang imellem også – derfor har jeg fået pillet et par sager af stativet, som jeg alligevel ikke får brugt.. Og dét, min ven, er din chance for at få fingrene i mere fra min garderobe! Jeg har fået opdateret en smule på min tictail, således der nu også er kommet et par sager op, jeg har brugt i mine outfits her på bloggen. Så hvis I er klar på at shoppe lidt mere i min garderobe, skal I endelig være velkomne til at klikke jer HERIND og gå bersærk – en ny ting er allerede røget, så vær hurtige!

It occurred to me that I can’t keep adding things to my wardrobe without removing some as well – so therefore, I’ve taken a couple of pieces that I don’t really use a lot off of the rack.. Which, my friend, gives you the chance to get your hands on stuff from my wardrobe! I’ve updated my tic tail, so there are also a couple of things that I used in my outfits, here on the blog, for sale. So if you’re ready to shop my wardrobe, you’re very welcome to go HERE and go crazy – one new thing has already been sold, so get to it, guys!