onsdagens

EARRING & FINGERRING: WEEKDAY, LIPS: KIKO, FAKE FUR, SWEATER & BAG: SECOND HAND, SOCKS: MONKI, SHOES: MARNI

I onsdag var jeg smuttet på KUNSTEN med søde Kathrine, hvor jeg var hoppet i min fine, gamle tids-sweater – jeg havde næsten glemt den, men da den sprang mig i øjnene, da jeg i onsdags bladrede gennem mine gevandter, kunne jeg ikke lade den hænge der ubrugt. Jeg stylede den som jeg synes sådan en pudsig sag styles bedst: sammen med andre pudsige elementer! Så det var op med håret i dippedut-frisuren, på med den fjollede, store ørering, doktortasken og mine dejlige frynsestrømper. En af de sager jeg bruger allermest til at holde varmen med for tiden er mine kæmpestore, falske pels, der er lige til at putte sig i – det er skønt med overtøj, der er så varmt at det tillader mig at have andet end tykke sweatre og termo-undertrøjer på indenunder! Hvad synes I om mit pudsige outfit denne gang?

This Wednesday, I went to the museum of Modern art with my sweet friend, Kathrine, and I wore my nice, old time-jumper – I’d almost forgotten about it, but when I spotted it while flipping through my clothes Wednesday morning, I couldn’t leave it hanging unused. I styled it the only way I think such a quirky thing should be styled: with other quirky elements! So my hair went up in the double bun-hairdo, I threw on my weird and big earring, my doctor bag and my lovely frilly socks. One of the thing I use most this season to keep warm is my giant fake fur, which is so wonderful to curl up in – I love outerwear that keeps me so warm that I don’t necessarily have to wear warm and chunky sweater or tons of clothes underneath! How do you like my quirky outfit this time?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “onsdagens”

 1. Cecilie Avatar
  Cecilie

  Elsker det! 😉

  1. Marie Avatar
   Marie

   fedt at høre! 😀

 2. Laura Avatar

  Det er måske en lidt spøjs kommentar, men bådudskæring er virkelig flot til dig! Og skønt outfit 🙂

  1. Marie Avatar
   Marie

   slet ikke spøjs – og mange tak for det! 🙂

 3. xenia // The Luxury Factor Avatar

  Elsker sweateren, elsker outfittet!

  1. Marie Avatar
   Marie

   ja, den er så skøn – og tak! 😀

 4. Emilie Buhl Avatar
  Emilie Buhl

  Jeg kan ikke ikke komme i tanke om noget mere lækkert, end dine poseringer til dine billeder. Så fantastisk! Desuden er jeg vildt fascineret af, at alt du tager på klæder dig. Du giver mig virkelig lyst til at prøve nye ting af stilmæssigt!

  1. Marie Avatar
   Marie

   Åh, hvor er du sød – det er jeg rigtig glad for at du synes! Mine outfit-fotografer og jeg prøver også hver gang at finde på nye og sjove måder at posere på! 🙂 Og fedt at det giver dig mod på noget nyt – gør det!

 5. Matilde Avatar

  Wow! Jeg elsker virkelig det her look. Det er så perfekt 🙂

  1. Marie Avatar
   Marie

   Tusind tak, Matilde! 😀

 6. Lise Avatar
  Lise

  Ej, hvor et fedt outfit! Er simpelthen helt vild med sweateren… Hvilke secondhand butikker shopper du i?? :)))

 7. Frida Avatar

  Hvordan sætter du dit hår sådan der? 🙂
  Har prøvet selv, men det vil ikke se lige sådan ud, så nu leder jeg efter detaljer! 😉

  Hilsen
  Frida

  http://www.fridaspeach.wordpress.com

  1. Marie Avatar
   Marie

   det er lidt besværligt, men jeg laver en midterskilning og to meget høje rottehaler, som kan tage ret lang tid at få symmetriske. Derefter vikler jeg håret i knolde og fæstner med lange hårnåle 🙂